Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Mehmet Haras İlkokul mezunuyum. Çiftçilik yapıyorum. İnternet benim için iyi oldu, yeni sistemleri daha kolay öğreniyorum. Resmi yeni bilgilere daha çabuk ulaşıyorum. Desteklemeleri v.b. bilgileri öğrenmek için ilçeye tarım müdürlüğüne gitmek mecburiyetinde kalmıyorum. Böyle blo..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
İstanbul'da Nükleer Bomba...

Ben Risale-i Nur okuyorum, böyle tarihler orada da var. Ebced-Cifir hesabına göre bulunmuş tarihler. Tabiki herşeyden önce hayrı talep etmek ve istemek lazım. Kendi söylediklerimiz doğru çıksın diye, " Dua etmek, taraftar olmak, arzu etmek..." eğer işin sonunda zulum varsa, kişi zulme ortak olur ki, Allah korusun. Zulme rıza zulümdür.

20 Ağustos 2008 14:25
İstanbul'da Nükleer Bomba...

Bence bu seneryo berbat. İstanbul'da böyle bir bombanın patlaması Kıyametin kopma sebebidir. Yakın tarihte olmaz. 120 yıl sonra kıyamete yakın olabilir. "İSTANBUL" dünyanın Başkentidir "Altın Çağ'dan" önce böyle bir bomba ile kirletilmez. Zalimler istemesede Allah nurunu tamamlayacaktır.

19 Ağustos 2008 17:06
Melih Gökçek'ten şok iddialar...

Habere göre; Melih Gökçek'in "İZMİR Belediye Başkanı" olmasına kadar gider. Yeni başkan şimdiden İzmir'e hayırlı olsun. Projeleri şimdiden hazırlamaya başlamıştır. Kolaylar gelsin. Muvaffak olması dileği ile.

18 Ağustos 2008 16:10
 
Toplam blog
: 21
: 119
Kayıt tarihi
: 29.03.08