Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Aralık '06

 
Kategori
Basın Yayın / Medya
 

'' Sarı kurdela '' harekatı......

'' Sarı kurdela ''  harekatı......
 

Sabah programlarının gitgide yozlaşması, çirkinleşmesi halkı rahatsız edici duruma gelmesi ve gün geçtikçe artan şikayetler tedbir alınması gerekliliğini ortaya çıkardı..

Çığırından çıkmış bu sabah programlarının yayından kaldırılması veya halka yönelik faydalı bilgiler aktarımı yapılan programlar haline gelmesi için hep birlikte desteklememiz gerektiğini düşünüyorum.

Sabahları ekranlara reyting uğruna çıkartılan saçma sapan hiçbir faydası olmayan, boş insanların kavgalarını tartışmalarını yapmacık oyunlar içerisinde izlemek istemiyoruz... Ben sabah saatlerinde TV mi hiç açmam zaten ,f akat bazı kesimlerin bağımlılık haline getirerek ve olanları ciddiye alarak izlediğini biliyoruz..

RTÜK de gelen şikayetler üzerine bu konu üzerinde çalışmalara başlamış ve hemen faaliyete geçmiş... Hürriyet gazetesinden okuduğum bu kısmaı aynen aktarıyorum..

RTÜK’ün talebi üzerine yayın kuruluşlarının temsilcileri, program yapımcıları ve televizyonların izleyici temsilcileri 28 Kasım’da İstanbul’da bir araya geldiler. Toplantı sonucunda yoğun şikayetlere neden olan bazı programlarda değişikliğe gidilmesi kararlaştırıldı. Bu karar ertesi günden itibaren yayın kuruluşlarınca uygulamaya konuldu.


BU sevindirici bir haber. Sarı kurdela kampayasıyla ekran kirliliğine son verileceği inancındayım... Bunu hepimizin desteklemesini yürekten istiyorum...

sevgi ve saygılarımla,

 
Toplam blog
: 529
: 3765
Kayıt tarihi
: 29.08.06
 
 

İstanbul'da doğmuşum... Dünyalar tatlısı bir kızım var... Herkesi kolay kolay sevemem... ..