Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Kasım '07

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

(:Gülümse:)

(:Gülümse:)
 

Hayatında bir değişiklik yap. Örneğin işe sevmekle başla ve herkese gülümsemekle. İlk önce beynini dinlendir ve herşeyinle inan bunu başaracağına. Dur, düşün ve heyecanını yatıştırmak için dışarıdan bak kendine, kendini sev önce ve gülümse kendine.

Sabah kalktığında perdeni açıp güneşe gülümse eğer güneş yoksa bulutlara, gökyüzüne gülümse unutma güneş aslında orada bulutların arkasından sana gülümsemekte.

Gazete aldığın bakkala, tenekedeki fesleğene, paytak yürüyen güvercine, yağmurdan ıslanmış sokak kedisine, yalnız yaşayan ve her sabah geçerken pencerede gördüğün yaşlı teyzeye gülümse, hatta işini biraz daha zorlaştır gün içinde karşılaştığın bütün olaylara önce bir uzaktan bak sonra dışardan bakmanın rahatlığıyla onlara da bir gülücük at:)Gör bak senin bu güzel gülüşün sayesinde nasılda birer birer çözülüyorlar.Ve ardından onları çözmenin keyfini yaşa.

Gece yatmadan önce yıldızlara, aya gülümsemeyi ve iyi geceler demeyi unutma.Gülümsedikten sonra bir süre izle gökyüzünü, ayın ve yıldızların karşılık vermelerini seyret.Ayın daha berrak olmasını ve yıldızların göz kırpmalarını hisset.Ve onların senin için orada olduklarını , sen olmazsan çok da anlamlı olmayacaklarını düşün.Bu düşünce seni öyle rahatlatacakki ve bu rahatlıkla daha sağlıklı, daha mutlu, daha başarılı çözümler yaratacaksın.


Unutma;her yeni doğan gün farklı bir hayattır ve beraberinde yeni bir umut getirir. Bu hayatın içindeki mucizeleri gün ışığına çıkart ve asla çıkartma aklından hayat sen olmazsan birşey ifade etmez(en azıdan sevdiklerin için).
 
Toplam blog
: 11
: 425
Kayıt tarihi
: 18.08.07
 
 

23 yaşında üniversite mezunuyum. Yazı yazmaktan keyif alıyorum. Bir parça anlaşılmak gerçekten bir b..