Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Mart '12

 
Kategori
Futbol
 

İstanbul B. Belediyespor-Beşiktaş: 2-2 (Şeytanın bacağını kıramama)

  İstanbul B. Belediyespor-Beşiktaş: 2-2  (Şeytanın bacağını kıramama)
 



Teknik direktör, hele yönetim değişikliği futbolcuları ateşler!

Yeni teknik direktörün gözüne girmek düşüncesi, futbolcuyu canlandırır; değişiklik, “doping” gibi gelir. Takım, çoklukla, yeni teknik direktöre galibiyet “hediye” eder. Değişiklik, yönetim değişikliği ise,  değişikliğin izleri daha çok, taraftarda görülür, taraftar maça koşar.  Futbolcularla taraftar bütünleşir, yönetim de...

Her değişiklik, bir “kan değişimi”dir.

Beşiktaş’ta dün yeni bir yönetim işbaşına geldi. Bugün de Atatürk Olimpiyat Stadı’nda İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı oynandı. Tiribünler, her ne kadar dolmasa da, tribünlerin boş kalması bu stadın yazgısı, gelen Beşiktaş taraftarı coşkuluydu. Ne ki, futbolcular, başlarda o kadar coşkulu değildi.

Atatürk Olimpiyat Stadı, İstanbul Büyükşehir Belediyespor’dan sorulur. Beşiktaş, bu satattan eli boş dönen takımların başında gelir. Hoş, Belediyespor, “Büyükler”i bu statta çoğu kez “hüsran uğratmış”tır.

Belediye bu, “ceza kesme”yi sever!

Daha ilk dakikalarda Efe, efenlendi, hemen cezayı kesti!

Bu Beşiktaş, nasıl gol atacak, derken Fernandes ses getirdi. Başiktaş’ta göze batan bir Fernandes vardı; futbol “tek kişilik” oyunmuş gibi oynuyor/du. Beşiktaş, zaten çoktandır, zaman zaman parlasa da, “postu sermiş” havasındaydı.

Oysa Fernandes...

Fernandas, bir puanı kazandıran; yediği hatalı gollerle adı anılan kaleci Cenk, bu maçta Beşiktaş’ı yenilgiden kurtaran adam oldular.

*****

Maçın en önemli/ heyecanlı dakikası, 69. dakika oldu.

Veli, öyle bir gol çakırdı ki, maç 3-1 Beşiktaş’ın lehine olacakken 30 saniye sonra 2-2 oldu. Ardından, Beşiktaş’ın ayağına gelen skorun 3-2 olması sağlayacak fırsatı.

O da olmadı.

Bu sezon, Beşiktaş için “kayıp sezon”/du.

*****

Stat: Atatürk Olimpiyat

Hakemler: Tolga Özkalfa, Baki Tuncay Akkın, Ekrem Kan
 
İstanbul Büüyükşehir Belediyespor: Oğuzhan - Rızvan, Can (Dk. 90 Gökhan Süzen), Metin, Ekrem - Samuel, Mahmut (Dk. 63 Zeki Korkmaz), Efe (Dk. 83 Tevfik Köse), Tom - Visca, Webo
 
Beşiktaş: Cenk - Hilbert, Sivok, İbrahim Toraman, Egemen - Ernst, Veli, Fernandes,  Burak Kaplan  (Dk. 85 Mehmet Akyüz) - Simao (Dk. 75 Edu), Mustafa Pektemek (Dk. 77 Bebe)
 
Goller: Dk. 6 Efe İnanç, Dk. 70 Visca; Dk. 36 Fernandes, Dk. 50 Mustafa
 
Sarı Kartlar: Efe İnanç, Metin; Edu Burak, Simao, Hilbert
 

TURGUT ÇELİK/ Mersin

 
Toplam blog
: 2458
: 2418
Kayıt tarihi
: 10.11.08
 
 

24 Kasım 1944'te İspir'de doğdum. Ankara Kurtuluş Lisesi'ni, Dil ve Tarih - Coğrafya Fakültesi Tü..