Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

Sabiha Rana Melekler Yüreğinizden Öpsün

http://blog.milliyet.com.tr/sabiharana

26 Mart '10

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

''İyi Bak Kendine''

''İyi Bak Kendine''
 

Uğur Canbolat ''İYİ BAK KENDİNE''


İYİ BAK KENDİNE 100. PROGRAMINI KUTLUYOR

Günümüz insanının sorunlarına uzman yaklaşımlarla çözüm arayışları getiren yepyeni bir program olan İyi Bak Kendine 29 Mart Pazartesi akşamı 100. programını seyircileri ve konuklarıyla kutlayacak.

Kendine iyi bakmak isteyenlerin, sağlığını düşünenlerin, modern insanın sorunlarına dair yeni arayışlar bulan yeni çözümler üreten, ekranların 'Koruyucu Ruh Sağlığı' programı İyi Bak Kendine çok kısa sürede yoğun bir izleyici kapasitesine ulaştı.

Uğur Canbolat'ın hazırlayıp sunduğu, Ayhan Pala'nın yönetmenliğini yaptığı programa telefonla ve maille katılan izleyiciler sorularına, merak ettiklerine anında cevap buluyor.

Canlı yayında sorunlarına cevap bulabilen izleyiciler isterlerse sorularını internet üzerinden de mail atarak uzmanlara ulaştırabiliyor.

UZMAN DOKTORLAR CEVAPLIYOR


İzleyici ve katılımcıların sorularını İnsani Değerler ve Ruh Sağlığı Vakfı Başkanı Prof. Dr. Nevzat Tarhan, NPİSTANBUL Hastanesi, NPİSTANBUL Etiler Polikliniği ve Memory Center Nöropsikiyatri Merkezi'nden uzmanlar cevaplıyor.

Ayrıca Psikiyatri Uzmanı Prof. Dr. Nevzat Tarhan program içinde Psiko Gündem bölümünde her gün toplum ruh sağlığını bozan aktüel konuları yorumluyor.

İZLEYİCİLERE GERİ DÖNÜŞ


Her akşam merak edilen, gündemde olan ve herkesin ortak sorunu olan konuların ele alındığı programda uzmanlar bilinmeyenleri anlatırken, merak edilenlere de açıklık getiriyor.

İsteyen izleyiciler ise 0216 633 06 96 no’lu danışma hattını arayıp isim ve sorusunu bırakıyorlar. Bu kişilere ilgili uzman tarafından cevap veriliyor.

PROGRAM SONRASINDA GERİ DÖNÜŞ


Program sonrasında ise e-posta ve danışma hattına gelen tüm sorular İnsani Değerler ve Ruh Sağlığı Vakfı üyesi hekim ve psikologlar tarafından ücretsiz olarak cevaplandırılıyor.

Ülke TV ekranlarından izleyicisine ulaşan İyi Bak Kendine, sağlık programlarına yepyeni bir anlayış getirdi. Kısa sürede çok izlenen ve sevilen programa katılım ise oldukça yüksek.

TOPLUMUN SORUNLARI ELE ALINIYOR

İlgiyle izlenen programda toplumu yakından ilgilendiren; depresyon, madde bağımlılığı, şizofreni, stres, uyum bozuklukları, yetişkin hiperaktivite, manik depresfi bozukluk, paranoya, sosyal fobi, evlilik sorunları, panik atak, takıntılar, kişilik bozuklukları, uyku bozuklukları, yeme bozuklukları, beden imajı, mizah, moral motivasyon, kavga çıkaran kişilikler, mükemmeliyetçilik, narsisistik ruh hali, doğum sonrası depresyon, aldatma, kabuslar, gece terörü, ensest, huzursuz bacak sendromu, aile içi şiddet, boşanmalar, alışveriş dürtüsü, hızsızlık, saç koparma, baş ağrısı, bayılmalar, korkular, çocuk suçları, zeka gelişimi, okul olgunluğu, internet ve bilgisayarın aşırı kullanımı, duygusal zeka uygulamaları, iş stresi gibi bütün toplumun ortak sorunları ele alınıyor.

NPİSTANBUL Nöropsikiyatri Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Prof. Nevzat Tarhan Hocama, ''İyi bak kendine'' prog. hazırlayıp sunan Sayın Uğur Canbolat Beyefendiye ve NPİSTANBUL Nöropsikiyatri Hastanesinin değerli uzmanlarına bizlere ışık tuttukları için teşekkür ediyoruz.

Hepbirlikte nice 100'lere sağlık ve sevgiyle; ''Melekler yüreğinizden öpsün''

Sabiha Rana

Yazdıklarımı paylaştığım ''KERKÜK FENERİ'' http://www.kerkukfeneri.com/iyi-bak-kendine-100-programini-kutluyor/

 
Toplam blog
: 1989
: 4996
Kayıt tarihi
: 26.10.06
 
 

Gazeteci - Yazar (NLP Uzmanı - İlişki ve Yaşam Koçu) Yaşarken dünyayı dolaşmayı, topraktan güneşe..