Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

Sabiha Rana Melekler Yüreğinizden Öpsün

http://blog.milliyet.com.tr/sabiharana

09 Temmuz '09

 
Kategori
Kültür - Sanat
 

''NİLÜFER'' Büyükçekmece Konseri

''NİLÜFER'' Büyükçekmece Konseri
 

Nilüfer ve Büyükçekmece Bel. Başk. Dr.Hasan Akgün


Nilüfer Büyükçekmece’yi salladı… (Video izle ve dinle! Nilüfer - Kavak Yelleri - Mor Menekşe - Konser)

10. Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivalinde sahne alan ünlü şarkıcı Nilüfer, beyaz tuvaletiyle hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Büyükçekmece Belediyesi tarafından bu yıl 10.cusu düzenlenen Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali’nde sahne alan Nilüfer konseri güzel görüntülere sahne oldu. Büyükçekmece halkının tıklım tıklım doldurduğu Kültürpark Kemal Sunal Amfi Tiyatrosu’nda Nilüfer’in yeni albümünden oluşturduğu şarkılarını dinlemeye gelenler hep bir ağızdan sanatçıya eşlik ettiler.

Orkestrasına da beyaz elbise giydiren Nilüfer’e Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün Büyükçekmece’nin sembolü olan Çini Tabağı hediye etti. Akgün “Festivalimiz dolu dizgin devam ediyor. Amacımız artık Kültür ve Sanat alanında ülkemize gelen konuklarımız ile paylaşımlarda bulunmak. Festival kapsamında da konserlerimiz Nilüfer gibi değerli sanatçılarımızla sürüyor. Beyazlar içinde adeta bir meleğe dönüşmüş olan Nilüfer’e Allah öylesine bir ses vermiş ki hayran olmamak elde değil. O bizim gönlümüzde bir dünya starıdır” dedi

Büyükçekmece halkının kendisine gösterdiği ilgiden memnun kaldığını söyleyen Ünlü sanatçı Nilüfer’de kültür ve sanat alanında gerçekleştirilen bu organizasyonun Türkiye’nin tanıtımına çok büyük fayda sağlayacağını söyledi.

Kaynak ve Fotoğraflar: Büyükçekmece Belediyesi Kültür Hizmetlerinden bana aktarılan bilgiler ve gözlemlerimden oluşuyor efendim...

Nilüfer - Kavak Yelleri - Konser

<ımg title="Nilüfer - Kavak Yelleri - konser" alt="Nilüfer - Kavak Yelleri - konser" src="http://i2.ytimg.com/vi/IlA5g4f0LiE/default.jpg" qlicon="IlA5g4f0LiE"> Video izle ve dinle!

Nilüfer - Mor Menekşe

<ımg title="Nilüfer - Mor Menekşe" alt="Nilüfer - Mor Menekşe" src="http://i2.ytimg.com/vi/57AtoYBjti8/default.jpg" qlicon="57AtoYBjti8"> Video izle ve dinle!

Büyükçekmece Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali

<ımg title="Büyükçekmece Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali" alt="Büyükçekmece Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali" src="http://i2.ytimg.com/vi/-8PQCzYdu2U/default.jpg" qlicon="-8PQCzYdu2U"> VİDEO İzle!


Duyuru!

Feridun Düzağaç Büyükçekmece'de!!

Büyükçekmece Belediyesi’nin geleneksel olarak düzenlediği Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali devam ediyor…

Festival kapsamında gerçekleştirilen konserlerde ünlü sanatçı Feridun Düzağaç bu akşam sahne alacak.

Kemal Sunal Amfi Tiyatrosunda gerçekleştirilecek konsere tüm İstanbul'luları bekliyoruz…

Yer: Kemal Sunal Amfi Tiyatrosu
Tarih: 09.07.2009
Saat: 22:10

Melekler yüreğinden öpsün Büyükçekmece..

Sabiha Rana

 
Toplam blog
: 1989
: 4996
Kayıt tarihi
: 26.10.06
 
 

Gazeteci - Yazar (NLP Uzmanı - İlişki ve Yaşam Koçu) Yaşarken dünyayı dolaşmayı, topraktan güneşe..