Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Ocak '10

 
Kategori
Çevre Bilinci
 

''Nükler Enerji ve Aylin Aslım''

''Nükler Enerji ve Aylin Aslım''
 

Aylin Aslım, Radyoaktivisit oldu.


- Değerli (MB) yazarları, Nüklere karşı her geçen saat radyoaktivisitlerin sayısı çığ gibi büyüyor. Şu saatlerde 40000'e yaklaşmış durumda.

- Bir destekte Aylin ASLIM'dan geldi. Aylin Radyoaktivisit oldu.Aylin'in mesajını sizlerle paylaşmak istiyorum.

'' Nükler enerji, kirlilikle tükenmeye yüz tutumuş bu gezegen için son derece kirli, eski, verimsiz ve pahalı bir teknoloji. Yapımı, sökümü yıllar alan, sadece elektrik üretebilen kısıtlı bir kaynak. Türkiye gibi güneş ve rüzgar enerjisinden müthiş faydalar sağlayabilecek bir ülkede nüklerin çözüm olarak önümüze konması kötü bir rüya gibi- gerçek olmasını istemiyoruz! ÇERNOBİL faciası hala anılarımızda bu kadar tazeyken, Türkiye'de özellikle Karadeniz'de hala binlerce insan bunun etkilerini çok acı bir şekilde yaşıyorlar. Nükler Enerji Santralı kurma fikri bile çok ürkütücü değil mi? Başımıza gelebilecek felaketlere maruz kalmak yerine, bunlar olmadan önce, engellemek adına güvenli ve temiz bir gelecek hakkımızı savunalım. Geleceğimize kim karar verecek? YA BİZ, YADA BAŞKALARI''

- Sivil toplumdan ve vatandaşlardan yükselen muhalif seslere kulaklarını tıkıyan Başbakan Erdoğan, nükler santral konusunda Rusya ile anlalaşmaya vardı.

- Çernobilin geçmişi, Türkiye'nin geleceği olmasın...

 
Toplam blog
: 465
: 1550
Kayıt tarihi
: 03.12.07
 
 

Çevreye saygı, insanlık görevi olarak algılanmalıdır. Bankacılık ve finans yöneticiliği  uğraşım ..