Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

Sabiha Rana Melekler Yüreğinizden Öpsün

http://blog.milliyet.com.tr/sabiharana

25 Eylül '17

 
Kategori
İlişkiler
 

''Pazartesi Sendromu"

''Pazartesi Sendromu"
 

Ben Sabiha Rana Sağlık ve Huzurunuz İçin ; ''Melekler Yüreğinizden Öpsün''


Bugün PAZARTESİ !!!
Allah'ın canım pazartesi gününü ''PAZARTESİ SENDROMU'' günü ilan eden biz insanlar arasında maalesef bir tür uyuşuk canlılar topluluğu var. Kendinden bile bi haber olan bu canlılar ruhlarındaki bu ne idüğü belli olamayan bu duygu durumunu her pazartesi herkese empoze etmeye çalışırlar. Siz sakın ola, o canlıların söylemlerine inanmayın! Hatta inanmış gibi bile yapmayın ki olmayan akıllarıyla azıcık düşünür gibi yapmalarına fırsat verin.
 
Ve bu yazımı ne yapıp ne edip onlara yollayın, paylaşın, gözlerine sokun, isterseniz kulaklarına üfleyin. Sizlere bırakıyorum çünkü sizlere güveniyorum.
Bu Allah'ın pazartesi var ya arkadaşlarım, öyle güzel, öyle hoş görülü ve öyle şanslı bir günkü bu güne ulaşmanız demek yeniden hayata başlamanız demektir.
Aslınsa bugün ''pazartesi sendromu'' günü değil, ''Ya Allah Bismillah Günü'' çünkü bu gün her şeye yeniden başlarsınız. Bir pazartesi sabahına gözlerinizi açmışsanız ne mutlu size. İlk işiniz içinizdeki size gülümsemek olsun. ''Allah'ım beni bugüne uyandırdığın ve bana taze bir hafta başı nasip ettiğin için, sana sonsuz şükürler olsun'' diye dua edin. Ve haftanın ilk gününden hayatınıza umut aşılayın.
Artı parantez (bütün diyetlere pazartesi başlayınız. Bu diyetler sadece bedensel (kilo) olarak zayıf olabileceğiniz diyetler değil de insanlığınızdan kilo verdirmeyen diyetler olmalı)
Haydi şimdi dağılın ... İş güç bizi bekler...
 
Sağlık ve huzurunuz için ; ''Melekler Yüreğinizden Öpsün''
 
Sabiha Rana
 
 
Toplam blog
: 1989
: 4996
Kayıt tarihi
: 26.10.06
 
 

Gazeteci - Yazar (NLP Uzmanı - İlişki ve Yaşam Koçu) Yaşarken dünyayı dolaşmayı, topraktan güneşe..