Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

Sabiha Rana Melekler Yüreğinizden Öpsün

http://blog.milliyet.com.tr/sabiharana

04 Kasım '08

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

''Sevgisizlik ölümün beşiğini sallar.'' (1)

''Sevgisizlik ölümün beşiğini sallar.'' (1)
 

''Sevgisizlik ölümün beşiğini sallar.'' (SR)


Bir sevgi çeekkk hormonsuz olsun.

Sevgiler bıkıp tükettiğimiz duygularımız olmamalı...

Sevgi, aşk, ilgi, merhamet, dürüstlük ve buna benzer sıralıyacağımız bir sürü değerlerin hepsi de bizlere armağan edilen insan ilişkilerinden birer örneklerdi..

Hayatın acı sayfalarını tekrar etmemeye çalışırsak ve bundan doğan boşluğuda sevdiklerimizle beraber olmayı planlarsak, yaşamımızı daha keyifli ve daha anlamlı bir hale getirebiliriz..

Konu ne olursa olsun bizim atak yapmamızı ve casaretli olmamızı bekler.. Yaratıcıdan alınan dengelerle iyiyi kötüyü ayırmalı ve ona göre davranış sergilemeliyiz..

Zaman içinde üzerimizde biriken asalak kirlerimizi de yine ara ara kendimize zaman ayırarak bu kirlerden arınıp rahatlayabiliriz..

Çaresizlik içinde soluyor olmaktansa, o çaresizliğin üzerimize yapışmaması için gayret edebiliriz.. Aşk, sevgi, güzel, çirkin, iyi, kötü, her zaman var olacaktır..

Önemli olan onlara karşı olan duygularımızın ne kadar sağlıklı olup olmadığı ve o duygularımızı ne kadar önemseyip hiç'e saydığımız.. ''Sevgiler bir bütünün içinde daha sağlıklı gelişirler..İşte o zaman o sevgiden doğan meyveleri hormonsuz tüketebiliriz..''

Hepimiz kendimizi türlü sıkıntılarımızın arkasına attık ve bir sürü hayatsal konulara duyarsız kaldık.. İşte bunun için, korkarım ki bitmeye yakın olduğumuz şu zamanlardan sonra, duygusal hayat diye bir şey kalmayacak!

Demek istediğim! Sevmek yürek ister, cesaret ister, sabır ister, bunların hepsi insanın genlerinde zaten mevcut.. Neden korkuyoruz ki?

Size bir şey söyliyeyim mi? ''Sevgisizlik ölümün beşiğini sallar.'' bunu hiç unutmayalım..


''MELEKLER YÜREĞİNİZDEN ÖPSÜN''


Sabiha Rana


Fotoğraf: Milliyet

 
Toplam blog
: 1989
: 4996
Kayıt tarihi
: 26.10.06
 
 

Gazeteci - Yazar (NLP Uzmanı - İlişki ve Yaşam Koçu) Yaşarken dünyayı dolaşmayı, topraktan güneşe..