Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Temmuz '10

 
Kategori
İnternet
 

''Taksiyle kaç tutar kaptan?''

''Taksiyle kaç tutar kaptan?''
 

Merhabalar

Profilimdede yazdığı gibi Gaziantep'te ikamet etmekteyim. Bu yazımın amacı aslında ilginç ama bir o kadar istanbul, ankara, izmir, bursa, antalya ve muğla'da ikamet edenler için işe yarayacak bir araç. Evet bi aracı takdim edeceğim sizlere.

Ne mi araç?

İki nokta arasında toplu taşıma araçları bir çok durakta dururlar. Anlatmak istediğim taksiler kadar pratik ve rahat değildirler.

Malum, ülkemiz şartları. Helede taksilerin cep yakan meblağdaki ücretlerinide ele alırsak zor bi durum.

Nedenmi taksilere değindim?

Bir çoğumuz taksicilere gideceğimiz noktayı söyler ve başlıkta yazdığım gibi "Ne kadar tutar yada yazar?" gibi soruları sorarız.Net olmasada bürüt bi cevap alırız. Ve deyim yerinde ise, Ayağımızı yorganımıza göre uzatırız.

Ve işte size bahsettiğim araç

taksiyle.com/

Siteye girip gideceğiniz noktayı belirlediğinizde sağ üst köşede eş zamanlı tarife düzeni yani o an ki fiyat tarifesiyle ne kadar para yazacağını öğrenebiliyorsunuz.
Nasıl Olur Bu? diyenleriniz vardır tabikide.

eğer google earth'ı biraz kullandıysanız sizde yaparsınız! Siteye girdiğinizde google maps uygulaması ve uygulamanın hemen üzerinde bir form göreceksiniz. İster harita da konumunuzu ve gideceğiniz yeri belirleyin, ister o form dan seçin. Ve google maps Kilometre mesafe cetveli ile en pratik yoldan yolu belirler ve ne kadar tutacağını öğrenebilirsiniz.

Baştada dediğim gibi bu hizmet şimdilik istanbul, ankara, izmir, bursa, antalya ve muğla için aktifdir ve talebe göre şehirler eklenecektir eminim.

 
Toplam blog
: 14
: 952
Kayıt tarihi
: 29.06.10
 
 

Merhabalar ben Onur, 1990 Gaziantep doğumluyum. Her çocuk gibi bilgisayarla oyunlar ve internet k..