Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Mart '13

 
Kategori
TV Programları
 

''Yalan Dünya'nın Kayıp Şehri'' Kanal D...

''Yalan Dünya'nın Kayıp Şehri'' Kanal D...
 

Geçtiğimiz gün ki yazıda Show Tv'nin durumundan bahsetmiştim.. Bu sefer sıra Kanal D'de.. Sebebi ise ; pazartesi günü yayınlanan ve bugün yeni bölümleri olması gereken Yalan Dünya ve Kayıp Şehir dizilerinin yayın akışından çıkarılması.. Yerine iyi reytingi olan Ben Bilmem Eşim Bilir konuldu.. Bunun sebebi bilinmiyor .. Zaten dizilerin fragmanları da çıkmadı hafta boyunca.. 

Kanal D, bu sene dizilerin yeriyle, saatiyle çok oynadı.. Bezdirdi.. Bugün de resmen tüy dikti.. Büyük bir sükse ile başlayan Umutsuz Ev Kadınları'nın günüyle o kadar oynandı ki dizi sonunda Fox'a geçerek kendini kurtardı.. Kayıp Şehir zaten final yapıyor.. Kanıt bitti.. Sultan bitti..Veda bitti..Kötü yol bitti..E Yalan Dünya ?

Gülse Birsel'in Avrupa Yakası tadını vermese de , yeni fenomen tipler yaratan dizisi Yalan Dünya'nın da suyu ısındı sanırım.. Zaten yakında Engin Günaydın'ın başrolünde oynadığı Monk uyarlaması Galip Derviş ve Fetih 1453'ün dizi hali Fatih dizileri başlayacak.. Kanal D , yer mi açmaya çalışıyor acaba diye düşünmemek elde değil..

Sonuç olarak bir haftada 10-12 dizi olursa yer bulamazsın, devamlı yeni eklersen işin içinden hiç çıkamazsın..

Yalan Dünya'da her hafta denilen replikten hareketle..

''Zaten bu dünya yalan dünya azizim..! ''

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..