Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Mayıs '12

 
Kategori
Astroloji
 

(21 - 27 Mayıs) : İkizlerin iletişimleri yoğun, ikili ilişkilere ve paraya dikkat!

(21 - 27 Mayıs) : İkizlerin iletişimleri yoğun, ikili ilişkilere ve paraya dikkat!
 

Astroloji


Geçen hafta için para konuları için yoğun bir hafta olacağını söylemiştik gerçekten de 16 Mayıs Çarşamba günü dolar son 4 ayın en yüksek noktasına ulaştı. Altın fiyatları yılın en düşük seviyesine indi. Bu hafta da para konularındaki yoğunluk devam ederken ikili ilişkiler de kötü gidebilir. 21 Mayıs sabah 02:52'de İkizler burcunda gerçekleşecek Güneş Tutulması ise kötü yönde etki yapmayacak. Çünkü güneşin katsayısı yüksek.

Güneş İkizler burcunda bu hafta hep iyi konumda olduğundan iletişim konularıyla uğraşanlar (gazeteciler, entel kişiler, tüccarlar, iletişimciler) göz önündeki tanınmış, nüfuzlu kişilerden iyi etkiler alacaklar. İletişim konularıyla uğraşanlar kendilerini de iyi ifade edecekleri bir haftadalar. Kişisel açıdan İkizler burcu Aslan burcundan iyi etkiler alabilir. İkizler burcundan kişilerin kendilerini iyi ifade edecekleri bir hafta. İkizler burcu eğlenirken, hobilerini yaparken de çok iyi vakit geçirebilir. İkizler burcu insanları ayrıca çevrelerindeki tanınmış nüfuzlu insanlardan destek de görebilirler.

Merkür de İkizler burcunda bu hafta hep iyi konumda olacağından iletişim konularıyla uğraşan kişilerin iletişimlerinin yoğun olacağı bir hafta olacak. Örneğin gazeteciler daha çok haber üretebilir. Entel kişiler daha çok fikir ileri sürebilirler. Tüccarlar daha çok iş bağlantısı yapabilirler. İletişimciler ve internet ağı ile uğraşanlar ise her zamankinden daha çok iş ve fikir üretebilirler. Hizmet ve sağlık sektörü de iletişimi canlandırabilir. İşçi ve çalışanlar arasında da iletişim ve günlük işler hızla ve doğru bir şekilde yürüyebilir. Bu hafta yeni fikirlerin ortaya çıkabileceği bir hafta olacak. Kişisel açıdan İkizler burcundan kişilerin akıl ve muhakeme güçlerinin artacağı, iletişimlerinin yoğun olacağı bir hafta olacak.

Venüs Pazartesi, Perşembe, Cuma ve Cumartesi İkizler burcunda kötü konumda olduğundan para konuları ile ilgili bazı olumsuz haberler çıkabilir. İletişim konuları ile uğraşanların iletişimleri yoğun olduğu gibi ikili ilişkileri bu günlerde kötü etkilenebilir. Ayrıca iletişim konuları ile uğraşanların yada tüccarların para konuları konusunda kayıpları olabilir. Kişisel açıdan iletişimleri yoğun olacak İkizler burçları ikili ilişkiler (ortaklık, evlilik, adli davalar) ve para konuları konusunda zorluklar yaşayabilirler. Bilhassa İkizler burcundan kişiler Boğa ve Terazi burçlarından para ve ikili ilişkiler konusunda olumsuz etkilenebilirler. Boğa ve Terazi burçları bu günlerde kendi isteklerine düşkün ve iradesiz olduklarından İkizler burçları bu kişilere karşı dikkatli olsunlar.

Satürn de Terazi burcunda Pazartesi, Perşembe ve Cumartesi günleri kötü konumda olduğundan adalet ve diplomasi konuları ile uğraşanlar emir veren, başkan konumundaki insanların baskıları ile bunalabilirler. Bu günlerde adalet ve diplomatik konularda baskı, sansür ve yasaklamalar gündeme gelebilir. Kişisel açıdan Terazi burçları Oğlak burçlarından yada hayatlarındaki patron konumundaki insanların baskılarından bunalabilirler. Oğlak burçları da bu günlerde ikili ilişkilerde (evlilik, ortaklık)
daha baskıcı ve emredici olabilirler.

Bu hafta Neptün kendi burcunda yani Balık burcunda hep iyi konumda olduğundan büyük kurum ve kuruluşların ve yardım kuruluşlarının özveri ile çalışacakları daha insancıl olacakları bir hafta olacak. Kişisel açıdan da Balık burçlarının yaratıcı olacakları bir hafta. Balık burçları bu hafta hassas, sezgili ve özverili olabilirler. Hatta bu hafta Balık burçları kendi gizli düşmanlarından bile nezaket ve hassaslık görebilirler. Bu hafta yardımlaşma duyguları da artabilir. Balık burçları her türlü sıkıntı ve sorunlarının üstesinden gelecekler.

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..