Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Kasım '12

 
Kategori
Sivil Toplum
 

"24 Kasım Öğretmen Günü" nedeniyle düzenlenen fidan bağış kampanyası

"24 Kasım Öğretmen Günü" nedeniyle düzenlenen fidan bağış kampanyası
 

Yarın 24 Kasım Öğretmenler günü.

Bugün, öğretmenleriniz veya bu hayattan göçmüş yakınlarınız için küçük bir iyilik yapmak isterseniz aşağıdaki TEMA'nın web sayfasına bir göz atın derim.

http://tema.org.tr/web_14966-2_1/neuralnetwork.aspx?type=33

TEMA, bu işi kendi çatısı altında çok iyi organize etmiş. Tebrik etmek lazım. Ülkemizde işlerin de artık zaten hep böyle profesyonel ve kurumsal şekilde yapılıyor olması lazım.

Fidan bağış kampanyasında, 1 fidan 5 TL imiş ve kampanyaya en az 5 fidan (25 TL) ile katılınabiliyormuş. 5,10,15,20 gibi istediğiniz adette fidanı bağışlayabiliyormuşsunuz. Fidan bağışı yaptığınızda kimin adına bağış yapıyorsanız onun adına sertifika düzenleniyormuş. Örneğin öğretmenleriniz aziz hatırası için böyle bir bağış yaparak öğretmenlerinizi şaşırtabilirsiniz. Ben de bu kampanyaya geçmişteki öğretmenlerimin ve bu hayattan göçen yakınlarımın aziz hatırasısına, kendi çapımda katıldım ve sertifikamı aldım.

Şu fani hayatta kendi vatanımda dikili bir ağacım olsun ve sevdiğim güzel insanlar için doğal yaşama ufak bir katkım olsun diyorsanız işte size büyük bir fırsat.

Belki böyle güzel bir etkinliğe başka katılmak isteyenler olabilir düşüncesiyle paylaşmak istiyorum.

  

 
Toplam blog
: 648
: 2341
Kayıt tarihi
: 13.09.11
 
 

1995 ODTU Fizik Lisans, 1998 ODTU Fizik Yüksek Lisans (Biyofizik)  mezunuyum. Özel sektörde kalit..