Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Ekim '17

 
Kategori
Güncel
 

%80’imiz ABD’ye Karşıymış, Bir ABD'li Size Ne Yaptık Babanızı mı Öldürdük Dese Ne Cevap Vereceksiniz

%80’imiz ABD’ye Karşıymış, Bir ABD'li Size Ne Yaptık Babanızı mı Öldürdük Dese Ne Cevap Vereceksiniz
 

ABD karşıtlığında dünyada birinciyiz herhalde. Eğer bu kadar karşıysak düşmanız o zaman! Peki, bu müttefiklik, stratejik ortaklık filan ne oluyor!

Ya gerçekten ABD ile biz tarihte hiç karşı karşıya gelmedik, savaşmadık. Sonra adamlar dünyanın öbür ucunda, nereden geliyor bu düşmanlık. Fatih’i Cennet çayırında Amerikalılar zehirledi desek o zamanlar daha ne Amerika vardı ne de Amerikalı.

 Özgürlükler ülkesi diye koşa koşa Amerika’ya gidiyoruz. Kovboy filmi hastasıyız. Bizi süt tozuyla beslediler. Teksas Tommiks’le büyüdük… Ama adamlara karşıyız!

Bazı Amerikalılar ülkemiz için şunu demiş bunu demiş… E biz de diyoruz, “Katil Amerika” diye türkümüz bile var!

Amerikan yönetimleriyle ilgili kızgınlıklarımız doğru ve haklı, ABD yönetimi ülkemize dostça davranmıyor. Ama bizim bu %80 karşıtlığımız gördüğüm kadarıyla Amerikan halkını da kapsıyor.

Ben bu karşıtlığı çok mantıksız buluyorum, dünyada hiçbir ülke başka bir ülkeye böylesine karşı olmaz. Kendim şahsen ABD yönetimlerini eleştirsem de bu %80’in içersine girmiyorum. Dünyada düşman olduğum bir ülke yok. Böyle karşıtlıkları da saçma buluyorum.

Bu %80’in nasıl tespit edildiği de belli değil, kime sormuşlar. Halkımız bu kadar ondan bundan nefret eder yapıda mı? Bazı siyasi grupların dolduruşu.

 

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..