Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Eylül '13

 
Kategori
Tiyatro
 

“Açıkça’da yen durumlara yeni duruşlar ”

Bazı algılarımız bizi ilklerde yönendirir. İlk görüşte aşk, ilk intiba...

İlklerin belirgin yönelmelere sebep olduğu fikrini bazı olaylarda net yaşarım. Onlarla tanışmamda böyle oldu. ilk etkilendiğim nokta isimleriydi. “AÇIKÇA TİYATRO TOPLULUĞU”

Dünyamızın yeni döngüsünün şeffaflık üzerine olduğu ifadelerini çokça duysak da netice olarak henüz tam vakıf değiliz bu duruma. Hayat sahnesinde rolleri paylaşanlar olarak kendimize ait alanlarda açık olmadığımızı bilirim kendimden. Kişi, kişiler, toplum... En küçük birimden başlamalı ki durum kavramı, çoğula vardığımızda sonuç istenilen şekli alsın. Açık mıyız? Değiliz! Neden? Korkuyoruz da ondan!

Korkmayın... Açıkça’lı olmakla başlayın. Tiyatronun açık, şeffaf, temiz, umutlu yüzü olan “ÖYKÜ SAHNE” gençler için Kadıköy’ün kalbinde atıyor.

Sahneledikleri oyunlarla her sezon değişik deneysel gelişimleri içinde yaşayarak seyirciyle paylaşıyorlar. Başarıları her yıl katlanıyor. Yensi değil, iyisi oluyor onların yaptıkları. Seyirciyle bütünleşen düz sahne oyunlarıyla geçen sezon tiyatroya yeni açılar kattılar.

Sertaç Ayvaz tarafından kurulan “AÇIKÇA TİYATRO TOPLULUĞU” kadrosunu kendi yetiştirdiği oyuncularla güçlü ve dinamik kılıyor.

Sahnede gönül veren, ortaya emek koyan her insana yer var. Çekişmeden uzak, samimi ve hoş görülü bir yerde oyunculuk ve sahne sanatlarına ilişkin destek istiyorsanız, buyurun.

Kişisel gelişiminize katkı sağlamak ve beden dilini, sesinizin gücünü görmek istiyorsanız, buyurun.

Kocaman yürekleri, değerli tecrübeleri ve öğretmek için bitmek bilmez dirayetleriyle “AÇIKÇA EĞİTMENLERİ”

Bana göre, bir ayrıcalığın kapısındasınız.

Çekinmeyin...

BUYURUN...

Sağlıkla ve mutlu kalın

Gülay Mustafaoğlu

 

 

İLETİŞİM İÇİN ADRES   http://tiyatroacikca.com/yazi-3/

 

 
Toplam blog
: 247
: 709
Kayıt tarihi
: 11.03.09
 
 

Buradayım işte. Yaşamın tam içinde. Her anın benim olduğunu bilerek. Yaşamın sadece "Şimdi" olduğun..