Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Mart '14

 
Kategori
TV Programları
 

“Alo Fatih” Show Tv’in ipini mi çekiyor? Diziler finale gidiyor!

“Alo Fatih” Show Tv’in ipini mi çekiyor? Diziler finale gidiyor!
 

Show Tv'de yaprak dökümü devam ediyor


Bünyesinde HaberTürk, HaberTürk Radyo, Show Tv, Show Tv Max gibi pek çok gazete, dergi, kitap, radyo ve televizyon yayıncılık, yapımcılık, basım, dijital medya, dağıtım, perakende ve alternatif telekom alanlarında faaliyet gösteren şirketin kan kaybı Show Tv’de devam ediyor. Ortalıkta dolaşan dedikodularda Show Tv’nin baş aşağı yuvarlanmasına sebep gösterilen “Alo Fatih” başlıklı telefon konuşmaları olduğu söyleniyor. Siyasetin kaotik ortamına katatonik bir şekilde karışan televizyon kanalı yeterince reklam geliri elde edemiyor.

Reklam geliri azalınca da yapımcıların paraları ödenemiyor. Yapımcılar dizilerini transfer edecek kanal bulamayınca da daha fazla masraf yapmamak için hızla finale gidiyor. Siz olsanız dünyanın masrafını yapıp, sürekli içeri girmek ister misiniz?

Başarılı olacak ya da olmuş dizilerinin çoğunu kaybetti, kanal kan kaybından ölmek üzere! Kanalın yayınını sinema filmleri ile devam ettireceği söyleniyor.

Ocak-Şubat aylarında reklam gelirleri azaldığı için “Benim İçin Üzülme” sete ara verildi ve acıyı bitirmek için de final kararı aldı.

“Adını Kalbime Yazdım” 20. bölümde final yapacağını açıkladı. Gün ve saat değişikliğinin dibine vurdurulan dizi her durum karşısında direndi ve reytinglerini korudu. Yok etme politikasına kafa tutan dizi final kararı alarak kanalla olan sorunun altını çizmiş oldu.

“Dila Hanım” yayın gününün liderlerinden biriyken final kararı çıktı, sonra vazgeçildi, tekrar final istenerek çocuk oyuncağına döndü. Belli ki yapım şirketine olan borçlar ara ara ödeniyor ve her seferinde finalden dönülüyor. Pekiyi, bu ne kadar sürecek?

Ekranın başarılı işlerinden olan “Sevdaluk”un 3 bölüm sonra final yapmaya hazırlandığı kulaktan kulağa yayılıyor.

“ Aşk, Ekmek, Hayaller” in final yapacağını twitterdan haber aldık. Sadece biz değil oyuncular da şaşkındı!

 “Her Sevda Bir Veda” son sürat finale hazırlanıyor.

Show Tv, reklam gelirlerini artırmadığı sürece yeni yayına sokacağı dizileri de bir bir kaybedip “Sinema Kanalı” olacak. Bir kanalın bu kadar sert şekilde siyasete karışmasına herkes tepkili!   

Sizlerle sık sık Show Tv’nin kötü yayın politikasını paylaşmıştım, ama artık iş çığrından çıktı, sektöre siyaset karışınca kanal dibe vurdu! Kanalın sonunu bekleyip görmekten başka çaremiz kalmadı.

Hayatta çareleriniz tükenmesin dileği ile…

www.televizyongazetesi.com

 eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6
https://www.facebook.com/pages/Ece-Er-%C4%B0le-Ba%C5%9Fb

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..