Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Şubat '14

 
Kategori
Deneme
 

"Aşk" günü

"Aşk" günü
 

SEVGİLİM...


Güzel bir gün; 14 Şubat sevgililer günü. Bir buket çiçek, bir hediye paketi sevgililerin elindedir. Ne hoş bir görüntü oluyor. Adeta insanın içi eriyor.

 

         Aşkı simgeleyen her şey bugün başrolleri oynuyor. En başta kırmızı güller, kırmızı kalp kutuların içinde binbir sürpriz bulunan sevgiliye özel hediyeler; şık mis kokulu mumlarla süslü en özel evlilik teklifleri, kırmızı aşk ve sevgi dokulu yemek masalarında layığını buldu. Bugün her şey çok sevgi dolu ve yine her şey oldukça iyimser güzellikte gözlerimizi kamaştırıyor.

 

         Bu sıcacık sevgi dolu bir günde beklentilerimiz, paylaşımlarımız çok çok farklı şekillerde gerçekleşiyor. Herkes arkasında bırakmış olduğu aşk gününü yine bu özel günde bir adım ve bir kat daha ileriye taşıyıp, yaşamına kaydediyor. Ne mutluluktur ki el ele, göz göze bir sevda yaşanır caddelerde, sokaklarda. Bir gülümseyiş çok şeyi değiştirir gönüllerde. Sevginin durağı içte aynıdır. O hep kalptedir. Heyecanlar, kıpırdanışlar, yeniden doğuşlar hep burada yaşanır. İşte aşkın şarkısı hep burada bestelenir. Besteler sevgiliye itham edilir. İki insan ne hoş bir sarhoşlukla kendini kaybediverir. Bir rüya ya da bir masal içerisinde bulur kendini. Bu yüzden hep dilekler uzun yollarda beraber olmak dileğiyledir.

 

         Güzel günlerin aşkına ne tatlı cümleler kurulur. Hala bendesin, kalbimsin, canımsın ki canımdan bir parçasın. Daha birçok şey… Mutlu, sağlıklı, huzurlu bir şekilde sevgililer gününüzü geçirmeniz dileğiyle…

 

          

 

         

 
Toplam blog
: 57
: 287
Kayıt tarihi
: 16.12.10
 
 

Merhabalar. Anadolu Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünü bitirdim. Ordu Yeni Haber gazete..