Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Haziran '16

 
Kategori
TV Programları
 

'Aşk Laftan Anlamaz' yayın hayatına nasıl başladı?

'Aşk Laftan Anlamaz' yayın hayatına nasıl başladı?
 

Show TV’nin başrollerinde genç oyuncular Burak Deniz ve Hande Erçel’in rol aldığı ‘Aşk Laftan Anlamaz’ dizisi geçtiğimiz Çarşamba akşamı yayın hayatına başladı. O gün Poyraz Karayel’in sezon finali bölümünü izlediğimden ve Poyraz öldü mü diye ikilemde kalıp bölümün etkisinden çıkamadığımdan bölümü izlemem ve yorum yazmam zaman aldı.

Uzun zamandır başlaması heyecanla bekleniyordu Aşk Laftan Anlamaz’ın. Özellikle de; geçen yaz ekrana gelen ‘Güneşin Kızları’ dizisiyle büyük bir hayran kitlesine ulaşan Hande Erçel’in izleyici kitlesi tarafından. Dizinin haberini aldıklarından beri heyecanlı bir bekleyiş içindeler genç oyuncunun hayranları. Çok da fanatik bir kitlesi var üstelik Hande Erçel’in. Güneşin Kızları’nın bitmesinin üzerinden sadece 3 ay geçmiş olmasına rağmen onu ekranda görmeyi özlemişler. Ekran enerjisi olan, sempatik ve tatlı bir isim Hande Erçel. Bu nedenle çok fazla seveni var. Hayat, rolü de üstüne yakışmış. Hayat eğlenceli, deli dolu, neşeli bir karakter. Hande Erçel’in bir önceki karakteri Selin’den çok farklı değil yani.  Sadece Selin kadar lüks düşkünü değil ve yaş olarak ondan daha olgun. Selim öğrenciydi, Hayat üniversiteyi bitirmiş iş hayatına atılan genç bir kız. Bir de, aşk konusunda Selin kadar flörtöz değil. Selin bu konuda cilveli bir karakterdi. En azından Ali’yi sevene kadar. Hayat, bu konuda daha ciddiyetli bir karakter olmuş. Hala Ali ve Selin’i unutamayan izleyiciler gibi Aşk Laftan Anlamaz ile Güneşin Kızları sahnelerini kıyaslamak gibi bir niyetim yok. Zaten, buna gerek de yok. Bitmiş bir diziyle yeni diziyi kıyaslamak doğru bir davranış değil zaten. Gereksiz de üstelik. Ama Hande Erçel’in performansı açısından Hayat ve Selin’i kıyaslayabiliriz. Karakterler birbirinden çok farklı formlarda olmadığından, Hande Erçel’in performansını da Güneşin Kızları’ndan farklı bulmadığımı söylemek isterim. Standart bir performans sergiledi genç oyuncu. Bir tek o değil diğer oyuncular da pek fazla üstün bir performans sergilemedi. Herkes standart bir çizgide oynadı.

Bu durumu bu haftalık ilk bölüm olmasına bağlıyorum. Ekip daha yeni tanışmış, birbirlerini daha çok iyi tanımıyorlar ve birbirlerinin işe konsantre olma biçimlerine daha alışamamış olabilirler. Ekip zamanla birbirini tanıdıkça, alıştıkça birbirleriyle daha rahat oynayacaklardır diye düşünüyorum. 

 
Toplam blog
: 23
: 4537
Kayıt tarihi
: 01.03.13
 
 

Gazetecilik/ Radyo Tv alanlarında eğitim aldım. Şu an aktif olarak çalışmamaktayım. Ancak dizigaz..