Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Aralık '17

 
Kategori
Kültür - Sanat
 

‘Aşka Geldik’ Filminin Galası Yapıldı

‘Aşka Geldik’ Filminin Galası Yapıldı
 

Azerbaycan ve Türkiye ortak yapımı "Aşka geldik" adlı komedi filminin galası Beyoğlu Emek Salonu’nda gerçekleşti. 

Birçok sanatçının hazır bulunduğu galada ayrıca halktan kişilerin davet edilmesi ise hayli dikkat çekti. Senaryosu Hasan Aliyev’e ait olan yapımcılığını Hamdi Bor yönetmenliğini ise Muharrem Özabat üstlendiği filmi izleyenler davetliler ‘Gerçekten farklı bir senaryo ve başarılı bir oyuncu kadrosu söz konusu.  Tebrik ediyoruz’ şeklinde konuştular.

‘Aşka Geldik’ filminin başrollerini sinema ve tiyatro dünyasının iki başarılı ismi Metin Yıldız ve Şener Kökkaya paylaşıyor. Filmin oyucu kadrosunda ayrıca Abdullah Şahin, Yakup Yavru, Ali Tutal, Hüseyin Elmalıpınar, Gönül Dilan, Dilek Denizdelen, Erol Taşcı ve sanatçı Faruk K gibi isimler de yer alıyor.

Filmde Azerbaycan’ın  ünlü komedyenlerinden Ferda Xudaverdiyav da rolü var.  Filmin müziği ise Yıldıray Gürgen’e ait…Filmin konuş; Teknolojiden yoksun, herkesin birbirini tanıdığı köyde her şey köy muhtarına bakanlıktan gelen bir telefonla değişir.

Telefonda, insani araştırmalar için yurt dışından ecnebi bir profesörün ve üniversite heyetinin köye geleceği haberi verilir. Bütün köy birlik olup ilk defa bir profesör görecek olamanın telaşını ve heyecanını yaşar. Yalnız iki kişi hariç; Şükrü ile Habib. Damat ve kayınbaba olan Şükrü ile Habib köyde eğlence dolu bir maceraya atılacaktır.

 

 

 

 
Toplam blog
: 598
: 166
Kayıt tarihi
: 28.02.16
 
 

1991 yılında Show Haber'de stajyer muhabir olarak başladım. Daha sonra, İlker Yasin yönetimindeki..