Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Ekim '09

 
Kategori
Deneme
 

'Ay' benimle yürüyor

'Ay' benimle yürüyor
 

www.vampirland.com


Eğer yaşamın sadece güneşin pırıltısının önünde olmadığını düşünüyorsanız, birçok şeyin ardına bakmayı da öğrenirsiniz. Eğer güneş size samimiyetten uzak bir gülücük atıyorsa, Ay’a sığınırsınız. Eğer siz yalnızlık duygusunu içindeki ruhtan yoksun insanların yaşadığını düşünüyorsanız, Ay geceye ışık saçtıktan sonra yapacak çok şeyiniz var demektir.

Ay’ı sevmek zordur çünkü Ay size düşünmenizi emreder. Geceleri uyku tutmayınca düşünmeye başlarsınız gelmişi geçmişi... Bu düşünme eylemini bir pencere kenarında Ay’a karşı yapıyorsanız şayet, derine inmeyi öğrenirsiniz.

Ay’ı sevmek zordur çünkü Ay sizi uykunuzdan alıkoyar.

Ay’ı sevmek zordur çünkü küçük pırıltılarıyla gecenin güzelliğini ortaya çıkartırken geceye sakladığınız, öldürmeye çalıştığınız ruhunuz belirir önünüzde. Elinde şamdan yol açar uzaklara, çok uzaklara… Bunu fark edip ruhunuzu yalnız bıraktığınızda öldürürsünüz onu; yeniden bir dolunaya bakıp düşünmeye başlayacağınız zamana kadar o da sizi terk edip gider ruhlar âleminin düşünme dünyasına.

Küçükken belirir çocuğun içindeki “Ay aşkı”.

“Yalnız bırakmaz o beni, o benimle birlikte, Ay benimle yürüyor!”

Zamanla Güneş’in parıltısının ardında saklanmış bin bir türlü pislik içinde yaşamaya alışınca önce içindeki çocuğu, bununla birlikte de içindeki çocuğu öldürür.

Ay’a yazdığı şiirler, Ay için söylediği şarkılar biter bir anda, susar ruhu, söner geceye ait gülücükleri. Büyür çocuk. Büyür ve yalnız kalır. Güneşle kalkar, onunla yaşar. Ay’ı görmeksizin…

 
Toplam blog
: 20
: 430
Kayıt tarihi
: 10.06.09
 
 

Balıkesir'in Gönen ilçesinde yaşıyorum. 1993 Bandırma doğumluyum. Gönen Anadolu Lisesine gidiyorum v..