Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Haziran '15

 
Kategori
Estetik / Güzellik
 

#BalıkEtiModası 'nı Başlatıyoruz..!

#BalıkEtiModası 'nı Başlatıyoruz..!
 

Nisan ayı gibi başlayıp Haziran ortasına kadar devam eden “EYVAH! DİYET YAPMAM LAZIM!” stresinin sonlarına geldiğimiz şu günlerde tüm okurlarımıza sevgilerimi gönderiyor ve ekip olarak onları çok iyi anladığımızı belirtmek istiyorum.

Son birkaç aydır www.PembeNar.Com sayfalarında her türlü çeşidini okuduğunuz diyet, zayıflatan besinler, metabolizmayı hızlandıran yemekler gibi haberlerimize olan ilginizden anlıyoruz ki siz de bizim gibi yaz gelirken kilo verme telaşındasınız J

Sevgili Kadınlar, PembeNar.Com okurları, Balık Etli Kadınlar, Sen, Ben, Biz….

Geçen hafta başında artık diyet yapmaktan yılmış, onu yememeliyiz, bunu içmemeliyiz  diye kendiyle savaş vermiş tipik kadınlar olarak, canımıza tak eden bu durumu milyonlarca kadının daha yaşıyor olduğunu düşünerek “ZAYIFLAMA”, “İNCECİK OLMA”, “BİKİNİ VÜCUDU” gibi kavramların ruh sağlığımızda yarattığı tahribata bir DUR demenin vakti geldiğine karar verdik.

Aylardır sürekli önümüze gelen “diyet hapından öldü, anoreksiya, estetik felaketleri” gibi haberler oldukça can sıkıcı.

Sağlıklı zayıflamanın mutlaka işini bilen bir beslenme uzmanı, diyetisyen eşliğinde, estetik veya mide küçültme gibi operasyonların da yine iyi bir uzman ile yapılması gerekiyor.

Toplumdaki zayıflık makbuldür algısı özellikle genç neslin hem sağlıksız beslenmesine, hem de hızlı kilo vermek için sadece sağlığından değil hayatlarından da olmasına sebep oluyor.

PembeNar.Com ekibi olarak sağlıksız olmadığı sürece kilolarımız ile barışmayı, kendimizi bu yüzden yıpratmamayı, toplum algısındaki zayıflığın ve/veya aşırı zayıflığın güzellik ile doğru orantılı olduğu düşüncesini ortadan kaldırmayı görev edinerek #BalıkEtiModası ‘nı başlatmaya karar verdik.

 #BalıkEtiModası yaz boyu devam edecek olan; sağlıklı, bakımlı, kendini seven, ne istediğini bilen kadınların birbirlerini desteklediği  bir kampanyadır.

Facebook, Twitter, Instagram ve www.PembeNar.Com sayfalarımızdan devam edecek olan kampanya boyunca hem birbirimize destek olacak, hem eğlenecek, hem toplumdaki güzellik algısını birlikte değiştirecek, hem hediyeler kazanacağız.

Bizimle Bu Algıyı Yıkmaya Ve #BalıkEtiModası ‘na Katılmaya Var Mısınız?

Cevabınız “EVET” ise www.PembeNar.Com’ u TAKİPTE KALIN ;)

Papatya Somer

PembeNar.Com Yayın Yönetmeni

Facebook

Instagram

Twitter

Pinterest

 

 
Toplam blog
: 104
: 199
Kayıt tarihi
: 09.04.15
 
 

Papatya Somer ..