Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Ocak '11

 
Kategori
Güncel
 

"Başbakanı, TT Arena’da yuhalayanların babaları belli değildir…"

"Başbakanı, TT Arena’da yuhalayanların babaları belli değildir…"
 

Dünyada her şeyin seviyesini ölçen bir alet bulunmuş ama, insanların seviyesini ölçen bir alet yok. Sürpriz bir şekilde aniden gelişen olaylar sonunda insanlar verdikleri tepki içindeki davranışları ile seviyelerini ortaya koyuyorlar.  

Eğri oturup doğru konuşmak lazım. Galatasaray TT Arena stadını alelacele sahiplenerek büyük bir yanlış yaptı. Beklemeli, stat ve yolları, kavşakları tam olarak bittikten sonra teslim almalıydı. Bu devre arasında oraya gitmek yerine önümüzdeki sezonu orada açmak hem daha anlamlı olurdu, hem de kimsenin ağzına laf verilmemiş olurdu.  

Bildiğim kadarı ile Galatasaray, Ali Sami Yen stadında kiracıdır ve daha çok uzun bir süre kontratı devam etmektedir. Galatasaray yönetimi başarısız geçmekte olan sezonu gözden kaçırmak, başka bir deyişle gündem değiştirmek için alelacele saldırdı. Oysa bekleseydi, bir milyar dolar değer biçilen, muhtemelen birilerine çoktan sözü verilen Mecidiyeköy’deki stat arazisi için peşlerinde koşacaklardı. Başbakan da protestolara kızınca stadı sahiplenip, koskoca Galatasaray camiasını mendil gibi büküp bir tarafa atamayacaktı.  

Galatasaray camiasına sırf başbakana şirin görünmek adına hakaret yağdıranların hesabını Galatasaray camiası seçimlerde sormalıdır. Soracaktır da. Şimdi sakın hakaretin hesabını mahkemeler görmez mi diye safça soru sormayın.  

Protestoların ardından başbakanın adına konuşmayı devlet görevi sananlar çıkıp birçok hakaret içeren cümleyi Galatasaray tirübünlerine attılar. Duyduk, gördük. Ama bu gün basında okuduklarımız tabiri caizse kanımızı dondurdu.  

“Selim Terzi, Şerefsizler…
 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Spor A.Ş.’nin Genel Müdür Yardımcısı Selim Terzi, twitter’daki hesabından  

Yasin E. Serim: Nankörsünüz
 

Devlet Bakanı ve Baş müzakereci Egemen Bağış’a bağlı Avrupa Birliği Genel Sekreterliği Müşaviri Yasin Ekrem Serim de, sarı -kırmızılı taraftarlara hakaret etti.
Serim, “Böyle bir şerefsizlik yok. Nankörsünüz... Kimin sayesinde o statta maç izliyorsunuz.  

Kim yaptı lan o stadı size. Geri zekalı, kuş beyinliler” ifadelerini kullandı. Yasin Ekrem Serim de, Selim Terzi gibi hesabını kapatarak twitter’dan ayrıldı.”  

Başbakanı protesto edenler muhtemelen AKP taraftarı değildi. Beklide hani o %58 için inanılmaz katkıda bulunan yetmez ama evetçilerden bazıları da protesto ettiler. Belki o yere göğe sığdıramadıkları topaç liboşlardan da vardı.  

Bunlara hiçbir şartta oy vermeyenler zaten bunların ne mal olduklarını biliyor. Sanırım o %58 ciler de bu tür demeçler ile kimleri desteklediklerini görüyordur.  

Gelelim tekrar Galatasaray’a. Başbakan madem anlaşma yapılmadı diyor, vazgeçsinler stattan. Ufak tefek bir onarımla statlarına sahip çıksınlar. Dik dursunlar, başlarını eğmesinler. Adnan Polat beyide kulüpten atsınlar. Galatasaraylı kardeşlerimizi kimse rencide edemez….  

İzmir, 2011-01-17  

 
Toplam blog
: 1508
: 1688
Kayıt tarihi
: 16.07.08
 
 

Yetmişiki yaşında iki çocuk ve iki torun sahibi bir erkeğim.. Lise mezunuyum. Uzun yıllar esnaflı..