Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Şubat '17

 
Kategori
Sinema
 

"Belalılar " filmi vizyon için gün sayıyor

"Belalılar " filmi vizyon için gün sayıyor
 

Türkiye Vücut Geliştirme Şampiyonu Cengiz Güçlü önümüzdeki günlerde vizyona girecek olan “Belalılar”adlı absürt kovboy filmindeki rolüyle çok konuşulacak. Spor ve oyunculuğun yanı sıra usta bir aşcı olan Cengiz Güçlü, Türk Sineması’na yıllarca emek vermiş ve bir süre önce aramızdan arılan “Pilot Ziya” lakabıyla tanınan Ziya Güçlü’nün oğlu…

Daha öncede birçok filmde rol alan genç oyuncu “Belalılar” adlı sinema filminde kasabanın şerifini canlandırıyor.

Senaryosunu ve yönetmenliğini Hasan Karcı’nın üstlendiği filmde ayrıca usta oyuncuSinan Bengier, Gül Arslan, Güray Kip, Hasan Yıldız ,Ökkeş Avgın, Hilal Naz Öztürk, Ayşe Kadlan, Gürcan Küçüker, John Hutchins, Jose Hita, Yvonne König, Janine Hutchins,Tommi Coombes gibi oyuncular rol alıyor.

Absürd komedi tarzında çekilen “Belalılar” filmi İspanya’nın Almeria Tabernas kasabasında 1968 yılında kurulmuş olan “İyi kötü çirkin”,”Trinita kardeşler”,”Bir avuç dolar”, gibi birçok western filminin çekildiği platoda gerçekleşti.

Önümüzdeki günlerde vizyona gireceğini ve heyecanlı olduğunu ifade eden Cengiz Güçlü “Belalılar filmi son yıllarda çekilen komedi filmlerini aratmayacak ve seyirciye bu farkı hissettirecek.” diyor.

Ünlü ve acımasız Meksikalı bir haydut Mask (Sinan Bengier) ile Şerif Cengiz (Cengiz Güçlü) arasında geçen absürd komedi seyirciyi kahkahaya boğacak.

 
Toplam blog
: 598
: 166
Kayıt tarihi
: 28.02.16
 
 

1991 yılında Show Haber'de stajyer muhabir olarak başladım. Daha sonra, İlker Yasin yönetimindeki..