Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Mart '22

 
Kategori
Kültür - Sanat
 

"Bergen Müslüm'ü Geçti

Geçtiğimiz hafta vizyona giren ve Farah Zeynep Abdullah ve Erdal Beşikçioğlu'nun başrollerinde oynadığı Bergen filmi, Müslüm'ü geçerek gişede dev başarı elde etti. Dönemin ünlü müzisyeni Bergen'in hayatını konu alan sinema filminde Farah Zeynep Abdullah sergilediği rolle büyük beğeni topladı. Film üç günde 720 bin kişi tarafından izlenerek 600 bin kişinin izlediği Müslüm filmini geride bıraktı.
 
Herkesin merakla beklediği Bergen filmi vizyonda 3. gününü geride bıraktı. Farah Zeynep Abdullah'ın büyük beğeni topladığı film Müslüm'ü ilk üç günlük izlenme sayısında geride bıraktı.
 
FARAH ZEYNEP ABDULLAH BAŞROLÜ ÜSTLENDİ
 
80'li yıllara damgasını vuran ancak evliliğinde Halis Serbest tarafından psikolojik ve fiziksel şiddete uğrayan Bergen, 1989 yılında öldürüldü. Bergen'in hayatının konu edinildiği başrollerinde Farah Zeynep Abdullah ile Erdal Beşikçioğlu'nun başrollerini paylaştığı film geçtiğimiz günlerde vizyona girdi. Farah Zeynep Abdullah'ın başarısını konuşturduğu Bergen filmi ilk üç ünlük izlenme oranı ile Müslüm Gürses'in hayatının konu olduğu Müslüm filmini geçti.
 
BERGEN FİLMİ MÜSLÜM'ÜN REKORUNU KIRDI
 
Bergen filmini geçtiğimiz hafta sonunda yaklaşık 720 bin kişi seyretti. Bergen filmi bu zaman kadar dram ve biyografik film türlerinde tüm zamanların en iyi açılışını yaptı. Müslüm filmi ilk 3 gün yaklaşık 600 bin kişi tarafından izlenmişti. 6,5 milyon kişi tarafından seyredilen Müslüm en çok izlenen 5. Türk filmi olmuştu.
Hafta sonu verilerine göre yaklaşık 23 milyon TL hasılat elde eden Bergen filmi tüm zamanların en yüksek ilk 3 gün hasılat rekorunu da kırmış oldu.
 
 
Toplam blog
: 598
: 166
Kayıt tarihi
: 28.02.16
 
 

1991 yılında Show Haber'de stajyer muhabir olarak başladım. Daha sonra, İlker Yasin yönetimindeki..