Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Ocak '18

 
Kategori
Kültür - Sanat
 

"Bizim Hikaye"nin Fikri'si Reha Özcan "The Bundy'de

"Bizim Hikaye"nin Fikri'si Reha Özcan "The Bundy'de
 

Kemal Başar'ın oynadığı "Ted Bundy", 6 aylık aradan sonra yeni reji ve dramaturjisi ile 24 Ocak Çarşamba akşamı Duru Tiyatro'da yeniden seyirci karşısına çıkıyor.

Dünyanın gördüğü en acımasız seri katil, kurbanlarına öldürdükten sonra tecavüz eden Ted Bundy’nin celladıyla geçirdiği son saati konu edinen ve suç kavramının tartışıldığı oyun, dünyada ilk kez Tiyatro Keyfi tarafından sahnelere taşındı.

Tiyatro Keyfi’nin gerçek bir hikayeden yola çıkan, gerilim ve sürprizlerle dolu eserinde ünlü oyuncular Reha Özcan Ted Bundy, Kemal Başar ise Richard Angelholmes rolünde.

Kosta Kortidis'in yazdığı eseri Kubilay Tunçer yönetti. Oyunun dekor ve kostüm tasarımı Murat Gülmez, ışık tasarımı Yüksel Aymaz imzasını taşıyor.

Eserin biletlerine hizmet bedeli ödemeksizin http://tiyatrolar.com.tr/tiyatro/ted-bundy linkinden ulaşılabiliyor. Rezervasyon ve bilgi için topluluğun 05382722379 nolu telefonu aranabilir, bilgi ve yine hizmet bedelsiz biletler için topluluğun www.tiyatrokeyfi.com.tr adresindeki internet sitesi ziyaret edilebilir.

 

 

 

 
Toplam blog
: 598
: 166
Kayıt tarihi
: 28.02.16
 
 

1991 yılında Show Haber'de stajyer muhabir olarak başladım. Daha sonra, İlker Yasin yönetimindeki..