Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Şubat '10

 
Kategori
Dünya
 

“Bravo MOSSAD” örnek alın (!)

“Bravo MOSSAD”  örnek alın (!)
 

MOSSAD 18.9.1947


İsrail gizli servisi dünya üzerinde diğer devletlerin söz geçiremediği yalnız ve yalnız ülkesinin çıkarları doğrultusunda hareket eden bir servis olan Mossad yine ismini ve prestijini korumayı başardı. İsrail’i böyle bir teşkilata sahip olduğu için tebrik ediyorum. Ülkesinin çıkarlarını düşünerek her şeyi yapabileceğini tekrar dünya’ya gösterdi.

Mossad yaptığı en son ve de en önemli görevi Hamas liderleri Mahmud el Mabhuh’u ortadan kaldırmak olmak. İnsanların birbirlerini öldürmesine karşıyım fakat ortada ülke çıkarları söz konusu ise ve siz bunun için yetiştirilmişseniz o zaman size verilen görevi yerine getirmenizden daha doğal ne olabilir ki, bir mağaza sahibinin dükkânını açması gibi yerini bildiğin birini öldürmek…

<ı>Örnek MOSSAD

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) yani bizimkilerin ne yaptığı belli değil fakat aynı operasyonları Irak’ın dağlarındaki Pkk’lı köpekler için istiyorum. Normal itler için değil tabiî ki örgüt başları olsun gidip vursunlar. Mossad’ın bizimkilerden bir farkı ülkede siyasi birliğin olmasıdır. Her zaman arkasında güçlü bir İsrail’in varlığı hissetmek işlerine olumlu olarak etkiliyordur. Malum Orta Doğu’nun şımarık çocuğu İsrail teknoloji onlarda, para onlarda, politika onlarda daha ne olsun bunları korumak için bütün bir devlet yapısı da var. Korumasınlar mı? Ülkelerinin çıkarlarını… Her ne sorunları olursa olsun İsrail dışa karşı kendi içinde bütünlüğünü çok iyi bir şekilde sağlıyor.

Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy, olayları kınadığı demokratik bir ülke olarak bu tür olayları kabullenemeyecekleri söylediyse de bu çıkışıyla bile yapılan suikastta bir oyuncu olduğunu göstermiştir. Bir nevi bu açıklaması ile memnuniyetini dile getirmektedir.

<ı>NATO ne yapıyor?

Afganistan’da sözde Taliban’a yönelik operasyonlarına devam eden NATO Amerika’nın önderliğinde yine tuhaf operasyonlar ile sivilleri öldürmeye devam ediyor. Ellerinde teknoloji ile Afganları retinalarından genetik kodlama ile bölge halkı olup olmadığını ayırt eden ABD ve NATO güçleri nasıl olurda sivilleri ayırt edemez… Bunun cevabını siz kendi içinizde benliğiniz ile baş başa kalarak düşünün!

<ı>Önerdiğim yazılarım;

<ı>

<ı>Türkiye (İsrail) uçuruma gidiyor:<ı> http://blog.milliyet.com.tr/Turkiye__Israil__ucuruma_gidiyor/Blog/?BlogNo=224067

<ı>Vatan nasıl satılır?:

<ı>http://blog.milliyet.com.tr/Vatan_nasil_satilir_/Blog/?BlogNo=221345

<ı>2010 ve modern irtica: <ı>http://blog.milliyet.com.tr/2010_ve_modern_irtica/Blog/?BlogNo=226467

<ı>

<ı>Türkiye ve Demokrasi anlayışı:

<ı>http://blog.milliyet.com.tr/Turkiye_ve_Demokrasi_Anlayisi/Blog/?BlogNo=220337

<ı>S<ı>AMET SERBEST

<ı>S&S <ı>(Her Zaman Önde)

Serbestler@windowslive.com

 
Toplam blog
: 112
: 2756
Kayıt tarihi
: 15.09.09
 
 

Ülke meselelerine kafa yoran ulusal çıkarları korumaya çalışan düşünen bir genç. İlkelerim; Üstün..