Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Kasım '14

 
Kategori
TV Programları
 

“Bu Tarz Benim” yarışmacısını böyle gördünüz mü?

“Bu Tarz Benim” yarışmacısını böyle gördünüz mü?
 

Ah, ünlü olmak çabası sen neler yaptırırsın! Reytingleri kovalarca kanalına taşıyan “Bu Tarz Benim” programının kızları program yayına başladığından beri dillerde. Çeneleri ile birbirini döven yarışmacılar, birbirinin ne etine ne de kanına doydu.

Yarışma için düşüncelerimi sizlerle dün paylaştım. Kısmet bugün de satırlarıma bu konuyla başlamakmış. Yarışmacılar 100 bin lira ödül için yarışırken, haftada da 1.500 lira yevmiye alıyorlar. Yevmiye verilmesinin sebebi bütçe oluşturup kendilerine tarz oluşturmaktır. Ama tarzın bir bütün olduğunu, paketin bütününe bakmak gerektiğini belirtmiştim, haliyle de programda tarz yok!

Evvelsi gün Nur’un eski halleri medyaya düştü, dün Gizem’in Medcezir’in bu sezon ilk bölümündeki Çağatay Ulusoy’un öpüştüğü genç kız olduğu ortaya çıktı. Bugün de benden size Ayşenur fotoları geliyor. Şöhretin dayanılmaz kudretini tutabilmek adına yapılan hamleleri genç kızların iyi seçmeleri gerektiğinin tam da örneği bu fotoğraflar.

Şöhret ateşten gömlektir ve şöhret basamaklarını çıkarken “her şeye rağmen” dememek, kanmamak lazım! Çünkü belki bir gün hedefinize ulaşırsınız ama arkanızda çıktığınız merdivenlerin her birini nasıl atladığınızı pişirip-kotarıp önünüze koyarlar. Artık internet ortamında yayınladığınız veya yayınlanan her haber, herkesin ulaşabileceği kadar yakın ve sildirmek o kadar da kolay değil!

Ben de Ayşenur Balcı’yı sobeledim! Hatırlarsınız Ayşenur’u sarı platin saçlarının eklemelerini Kemal Doğulu fark etti diye kıyamet yaratırcasına ağlamıştı. Gözlerinin beyaza yakın mavi lenslerle ışığını kapatmış, utanmasa ona da “benim gözüm mavi ” diyecek kadar kendini buna inandırmıştı. Hoş bazı yerlerde gözü mavi, bazı yerlerde gözü ela diye yazdığına göre bence inanmış. Vücuduna yaptırdığı estetiklerin ortaya dökülmesiyle “ben estetikliyim, ne var” diyecek kadar da isyan etmişti. Ablasının kendi ile görüşmemesini ablasının eşinin ailesinin tutuculuğuna bağlamış, kafalarımızda bir düşünce balonu yaratmayı da becermişti. Babasının “kızım o programda düştüğün hal sana yakışmadı” diyerek ailesinin mazbutluğunun altını çizmişti. Ayşenur Balcı, gerçek mi, yoksa şöhret olmak için hazırlanan bir paket mi? Yaşı daha 19, ah şöhret, ah!

https://www.youtube.com/watch?v=Y0cBivpN4OM&feature=youtu.be Ayşenur Balcı’nın fotoğraflarını ve videosunu paylaşacağım ve yorumu sizlere bırakacağım. Ama unutmadan siz genç kızlar ve delikanlılar lütfen bu yolda yapacağınız her hamleye dikkat edin! Bu yollarla şöhret değil, popüler olursunuz! Şöhret her dem anılır, hatırlarda kalır ama popüler modası geçince unutulur! Siz siz olun; zor da olsa yolunuzu doğruya, başarıya, bileğinizin hakkı ile kazanmaya çevirin. Yoksa böyle fotoğraflar ve videolar başka amaçları da kabul ettiğinizin ölçüsü olarak karşınıza çıkıverir. Adınızı bu zorlu yolda “Altın harflerle” yazdırın!

Hayatta adınızın hep iyi anılması dileği ile….

www.televizyongazetesi.com

eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6

 https://www.facebook.com/pages/Ece-Er-%C4%B0le-Ba%C5%9Fba%C5%9Fa/145170645649459

 

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..