Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Ekim '09

 
Kategori
Efsaneler
 

"Bu Yazıyı İnsanlara Gösterin"

"Bu Yazıyı İnsanlara Gösterin"
 

mynet alıntı


Bir zamanlar, bir gazete "Sakallı Bebek Doğdu!" manşetiyle haftalarca gündemi işgal etmişti. İnsanlar, böyle tevatürlere inanmaya meyillidir. "Sakallı Bebek" sıradan bir ressam tarafından tasvir edilmişti. Bu olay kıyamet habercisiydi. Gündemi haftalarca işgal edn bu asparagas, hep o aceleyle çizilmiş tasviri resimle yayınlandı. Madem ilk gün aceleyle tasviri resimle haber yaptın, Sonra neden gerçek fotoğrafı koymadın?

***

Doğranmış kerestelerin , böceklerin, balıkların vs. üzerinde arapça "Allah" yazıları bulundu.

***

Bu gün, e.postalarıma bakmak için girdiğim sitede, aşağıdaki haberi gördüm. Başlık fotoğrafında, bebeğin kolunda alenen, hattat tarafından yazılmış gibi arapça bir şey yazıyordu. Ama videosunu izlediğimde kafama yatan bir şey göremedim. Hiçbir şey görmedim. İnanan inansın. Çin işi Capon işi!

***

Sorarım size, bu bebek ne?..

***

"Rusya'nın Dağıstan Bölgesi'nde bulunan Mahaçkale'de yaşayan bir ailenin daha bir yaşına bile gelmemiş bebeğinin vücudunda ortaya çıkan Arapça yazılar ülkedeki günün en çok konuşulan konuları arasına girdi.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Doğduktan iki gün sonra bebeğin vücudunda yazıların ortaya çıkmaya başladığını söyleyen anne ve babası ortaya çıkışında bebeğe oldukça acı veren yazıların kendilerini şok ettiğini açıkladı.

Genellikle Pazartesi ve Cuma günleri farklı yazıların ortaya çıktığı belirtilen bebekte son çıkan yazıda ise; "İşaretlerimi insanlara gösteriniz" yazdığı tespit edildi. Doktorlar durumun görülmemiş bir vaka olduğunu belirtirken, bilimsel bir açıklamasının da bulunmadığını söylediler." (Mynet alıntı)

 
Toplam blog
: 288
: 1185
Kayıt tarihi
: 18.01.07
 
 

Kendi halinde yazar, çizer, çapraz bulmaca çözerim. İki yüzyıl, bir binyıl gördüm. En sevdiğim hoca ..