Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Kasım '10

 
Kategori
Kültür - Sanat
 

'Çakallarla Dans'ta her diziden bir yüz var!


Kendine has yöntemleriyle suçluları sorgulayan, ‘Arka Sokaklar’ın korkusuz adalet sağlayıcısı Mesut’u nam-ı diğer Şevket Çoruh ile ‘’Geniş Aile’nin utangaç coğrafyacısı Mürsel’i, birlikte çalıştıkları son projelerinde görmeye alıştığımızın tam tersi bir çizgiyle sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyorlar! Senaryosu aynı zamanda yönetmen koltuğunda da oturan Murat Çeker’e ait olan ‘Çakallarla Dans’ adlı yapımda ‘Arka Sokaklar’daki polis kimliğinin aksine Gökhan adında bir ’hırsız’ı canlandıran Şevket Çoruh, maceralarıyla izleyenleri güldürecek. ‘Geniş Aile’ dizisinde iç güveysi mıymıntılığı ve aşırıya kaçan saflığıyla güldürürken zaman zaman da ‘Böyle erkek kalmış mı?’ dedirten İlker Ayrık ise arkadaşına kazık atmaya çalışan Servet adındaki bir ‘çakal’ rolünde!

Büyük bir şirketin muhasebecisi olan Servet, karısının para hırsı yüzünden çalıştığı şirketin kasasını boşaltmaya niyetlenir. Bu soygunu internet üstünden yapmayı planlayan Servet, en yakın dostu Gökhan’ı ve diğer iki arkadaşını da bu işe dâhil eder. Amacı çalacağı paraları Gökhan’ın adına açılacak olan hesaba geçirip kendini işin içinden sıyırmaktır. Ancak ‘Coğrafyacı Mürsel’ olarak her şeyi eline yüzüne bulaştıran İlker Ayrık, burada da işleri Arapsaçına çevirir. ‘Çakallar dünyası’nda olduğunu unutup onlarla aşık atmaya kalkan Servet, hem kendisini hem de ortaya çıkabilecek olumsuz bir durumda, kendi menfaati için harcamayı düşündüğü arkadaşlarını ‘çakallar’ın kucağına atar. Kısa yoldan para kazanma uyanıklığı uğruna yola çıkan dört kafadar bir anda kendilerini akıl almaz çılgınlıklar ve eğlenceli dakikalar yaşatacak bir serüvenin içinde bulurlar...
‘Akasya Durağı’nın ‘Arif’e tarif gerekmez’ şairi Timur Acar’a da kadrosunda yer veren ve 17 Aralık’ta izleyiciyle buluşacak olan ’Çakallarla Dans’, internetin soygun amaçlı kullanımını da vurgulayan bir yapım. Hemen her dizideki sevilen simalardan oluşan ekipten kötü bir netice çıkar mı? Onu da ancak izledikten sonra söyleyebiliriz!

Anibal Güleroğlu

 
Toplam blog
: 1210
: 1542
Kayıt tarihi
: 10.04.10
 
 

İstanbul'da başlayan yaşamım, eski İstanbullu ailemden edindiğim kültürle gelişti. Birinciliklerl..