Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Ocak '19

 
Kategori
Kültür - Sanat
 

"Can Dostlar " Bir Harika

Oyunculuklarıyla tüm Türkiye’nin beğenisini toplayan filmin küçük yıldızları, film çekimlerinde kamera arkasına da geçti!

Ses ekibinin boom’unu (Sesli çekimlerde kullanılan uzun aparatlı dev mikrofon) birlikten kuvvet doğar diyerek, 10 kişi kaldırdılar! Yönetmen koltuğuna da  oturan küçük starlar, çekimler boyunca da doyasıyla eğlendi!

Çok sevilen ‘Bizim Köyün Şarkısı’ filminin ardından, ‘Güldüy Güldüy Show Çocuk’ ekibi kalpleri ısıtacak yeni bir macerayla 7’den 70’e herkesi yine sinemada buluşturacak!

Tek istedikleri gün boyu koşup oynayacakları bir park olan çocuklar, bu amaç için giriştikleri macerada hem dostluklarını pekiştiriyorlar hem de mahallelerindeki çok renkli karakterler ile tanışma fırsatı buluyorlar.

 

18 Ocak’ta Vizyonda!

‘Güldüy Güldüy Show Çocuk’ ekibiyle birlikte filmde Selim Bayraktar, Onur Atilla, Ünal Yeter, Esin Eden, Dilşah Demir, Doğan Akdoğan, Tuğçe Karabayır, Ali Rıza Tanyeli, Gökçe Atlas gibi isimler de yer alıyor.

Yönetmenliğini Tuğçe Soysop’un yaptığı, senaryosunu Murat Kepez, Uğur Gövercin, Dinar Kahveci, Cihan Deniz, Nagehan Cemcir, Onur Ümit, Öner Ateş ve Pelin Serin’in yazdığı BKM yapımı Can Dostlar 18 Ocak’ta vizyonda. vizyonda!

 Merakla beklenen filmin Ana Destekçisi ise "VAKIFBANK SPOR KULÜBÜ".

 

Vizyon Tarihi: 18 Ocak

Yapımcı: BKM – Necati Akpınar

Yönetmen: Tuğçe Soysop

Senaryo: Murat Kepez, Uğur Gövercin, Dinar Kahveci, Cihan Deniz, Nagehan Cemcir, Onur Ümit, Öner Ateş, Pelin Serin

Oyuncular: Selim Bayraktar, Berat Efe Parlar, Esat Polat Güler, Eda Döğer, Dora Dalgıç, Taha Sönmezışık, Arda Taşarcan, Alperen Efe Esmer, İkra Külahlıoğlu, İlknur Külahlıoğlu, Can Aydın, Duru Hoşver, Damla Ateş, Tuğçe Karabayır, Dilşah Demir, Doğan Akdoğan ve Ünal Yeter ve Onur Atilla

 

 

‘Can Dostlar’ Fragman:

https://www.youtube.com/watch?v=3peUBnYhKP8

Can Dostlar’ Sosyal Medya Adresleri:

https://twitter.com/candostlarbkm

https://www.instagram.com/bkmonline

 
Toplam blog
: 598
: 166
Kayıt tarihi
: 28.02.16
 
 

1991 yılında Show Haber'de stajyer muhabir olarak başladım. Daha sonra, İlker Yasin yönetimindeki..