Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Şubat '11

 
Kategori
Mizah
 

"Çirkin kadın da, güzel kadın da vardır

"Çirkin kadın da, güzel kadın da vardır
 

Hep derler ya “çirkin kadın yoktur, sadece bakımsız kadın vardır” diye, yaşadığımız hayat bunun bazen faso fisodan ibaret olduğunu gösteriyor.

Ya da bizim gözlerimiz yanlış görüyor.

Çirkin kadın vardır, çirkin erkek de vardır.

Allah herkesi bir yaratmıyor ki.

Bazı kadınlar vardır, onlara huysuz da denir. İki kadın bir yere geldikleri zaman, bunlar sürekli aralarında hır çıkarırlar.

Onlara bir apartman, bir iş yeri, bir mahalle, mahalleyi bırak, yaşadığımız bu dünya yetmez. Yaşadıkları yeri birbirlerine dar ederler. Çoğu zaman erkeklerde onları anlayamaz. Aralarında kavgaya, erkekleri de katarlar. Bu erkek, ağbileri, kardeşleri, kocaları, dayıları olabilir. Kavgadan nasiplenen, yani yaralanan genelde bu erkekler olur. Kavga çıkaran kadınlar, bir kenarda dururlar, olan biteni elleri bellerinde seyrederler. Kavga bittikten sonra da, yaralı erkekleri, karakola ya da, hastaneye götürme görevini üstlenirler. Bu sırada da, biraz önce durup kavgayı seyreden bu kadınların çeneleri açılır. Yeterli dövüşemediğini, karşı tarafı halledemediğini yaralı erkeğe söylemeyi görev addederler. Bu kavganın altındaki asıl neden kadınların kompleksleridir.

Bir de iyi ve güzel kadınlar vardır.

Bunlar genelde akıllı tiplerdir.

Bunların akıllı oldukları yetmezmiş gibi, bir de bu hallerini bulundukları toplumda göstererek, cahilleri yerin dibine geçirirler.

Bu tip kadınlar, kocalarını ya da erkeklerini, genelde kendi isteklerini yerine getirmekle mükellef kişiler olarak görürler.

Kocalarını da pek beğenmezler, bakımsız olduğunu, saçlarının, ağzının, dişlerinin bozuk olduğunu söyleyip dururlar.

Akıllı ve güzel olup, eşinin kıymetini bilen kadınlarda tabi ki vardır. Bunlar da nadir olarak görülürler.

 
Toplam blog
: 718
: 2690
Kayıt tarihi
: 13.07.06
 
 

Tıp alanında doktor olarak çalışmaktayım, beyin cerrahi uzmanıyım..