Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Ağustos '15

 
Kategori
Siyaset
 

"Çok mu saflar?"

"Çok mu saflar?"
 

Yönetenler CİN gibi mi?


-BUNLAR GERÇEKTEN SAF…

HOŞBEŞ ÇAYEVİ katılımcıları, daha gündem belirlenmeden yükseliveren sese kulak kesildiler.

- Kimler?

- 13 YILDIR ÜLKEMİZİ YÖNETENLER…

Birbirlerine baktılar gülümseyerek…

- NEREDEN BU KANIYA VARDIN?

- ‘ÇÖZÜM SÜRECİ’ palavrasıyla KÜRTÇÜLERİ, daha yıllarca oyalayıp, kandırıp, oylarını devşirebileceklerini sandılar. O AŞAMADA, KANDİLDE, GAZ LAMBASINDA, FENERDE silahlanmanın hızla sürmekte olduğunu göz ardı ettiler. PKK yöneticilerinin her gün daha başka hak talepleri eklenen örgüt içi konuşmalarını, ortalık yerde okşayan nutuklar atılırken, bazı vekillerinin yurt dışındaki KÜRTÇÜ toplantılarında, internet sitelerinde yaptıkları KONUŞMALARI ALT ALTA KOYUP, ARADA BİR OKUMADILAR. Ve sonunda oyalanmaktan usanan KÜRTÇÜLERİN iktidarı desteklemekten vazgeçip kendi partileriyle tüm illerden oy almasından sonra ÜSTÜNE BASILMIŞ KURBAĞAYA DÖNDÜLER…

- . . .

- YÖNELİVERDİLER MİLLİYETÇİ OYLARA… O, ne olduğu belirsiz SÜREÇTE, MİLLİYETÇİLERİN ‘’Oh, analar ağlamıyor!’’ diye şakır şakır oynadıklarını, ŞİMDİ, ‘Nankör KÜRTÇÜLERİN doymak bilmediğini, YÖNETİCİLERİN dayanamayıp, cesaretle savaşa yöneldiğini, derslerini vereceklerini…’ düşüneceklerini FALAN SANIYORLAR. PKK’ nın GÜÇLENMESİNE SEBEP OLDUKLARININ DÜŞÜNÜLMEYECEĞİNDEN NEREDEYSE EMİNLER.

- . . .

- BİR DE BU SANILARLA SEÇİMİ DENEYECEKLER… Deneyecekler de, anketler öyle göstermiyor... BU İŞİN BURAYA VARACAĞINI BİZ AYLAR DEĞİL, YILLAR ÖNCE KONUŞUYORDUK… Biz ortalama zekası olan insanlarız. Siyasette onların tırnağı bile olamayız değil mi? Onlar bunca yıldır bu işin içinde ama ÖNGÖRÜ fakiri hepsi… Liderleriyle, danışmanlarıyla… ÇOK SAFLAR, GÖREMEDİLER…

- ‘Saf olduklarından göremiyorlar’ mı, yoksa ASLINDA CİN GİBİLER de ülkeyi bu hale bilerek mi getiriyorlar? ACABA BİR AMAÇLARI MI VAR?

- BENCE BİLEREK… Ülkeyi ödenemeyecek borç yükü altına soktular, kendileri de yeteri kadar servet sahibi oldular, birilerinin istediği kaosu yarattılar, çok sıkışırlarsa kaçabilirler artık. GİDECEK ARAÇLARI DA, YERLERİ DE VAR… Kendilerini BU ÜLKENİN İNSANI DEĞİL, DÜNYA VATANDAŞI olarak görüyorlar.

- İşte çok düşünülmesi gereken bir konu; bunlar ASLINDA CİN GİBİLER VE BİR AMAÇLARI MI VAR, yoksa ÇOK MU SAFLAR?    

Özcan ÇELTİK

24.08.2015

 
Toplam blog
: 237
: 361
Kayıt tarihi
: 22.11.06
 
 

1949 Antalya doğumlu, ANSAN üyesi Orman Yüksek Mühendisi, ressam ve öykü yazarıyım. KAKTÜS MEDYA ..