Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Şubat '18

 
Kategori
TV Programları
 

"Çukur", Zirveden İnmiyor! İdris, Vartolu'nun Oğlu Olduğunu Öğrenebilecek mi?

"Çukur", Zirveden İnmiyor! İdris, Vartolu'nun Oğlu Olduğunu Öğrenebilecek mi?
 

Ay Yapım imzalı Show TV’de ekrana gelen Çukur’da yüzleşme serisi tüm heyecanıyla devam ediyor. Vartolu’nun ağabeyi olduğunu öğrenen Yamaç, bu gerçeği kaldıramazken, bölümün final sahnesinde Vartolu ile İdris ve Yamaç Koçovalı karşı karşıya geldi. Silahların çekildiği bu gerilim dolu anın devamında neler yaşanacağı büyük bir merakla beklenecek.

Aksiyon ve duygu yüklü kurgusuyla ekran başındakileri sürükleyen ve ters köşe sürprizleriyle de şaşırtan Çukur’da yüzleşme serisinde fırtına giderek büyüyor. Vartolu’nun ağabeyi olduğunu öğrenen Yamaç, hayatının en zorlu günlerini yaşarken, Vartolu’nun Paşa ve Emmi’yi kaçırması bardağı taşıran son damla oldu. İdris, Paşa ve Emmi’nin kaçırılmasıyla soluğu Vartolu’nun evinde alırken, birbirlerinden habersiz olan baba-oğul arasında silahlar çekildi. Yamaç’ın araya girmesiyle tansiyonun doruk noktasına çıktığı bu büyük hesaplaşmanın nasıl sonlanacağı heyecanla beklenecek.

İşte, gerilimin tırmandığı final sahnesi: (1)

#HAZIRMISIN!

Çukur, dün akşam yayınlanan heyecan dolu bölümüyle reyting sıralamasında zirveye oturdu. ‘Çukur’, AB’de 13,12 izlenme oranı (rating), 27,20 izlenme payı (share), ABC1 20+'da 13,77 izlenme oranı (rating), 26,89 izlenme payı (share) ile birinciliği göğüsledi. Çukur'un merakla beklenen 15. bölümünün başlamasıyla birlikte izleyiciler #hazırmısın etiketi ile Twitter’da yorumlarını paylaştı. #hazırmısın Twitter'ın Türkiye gündeminde 12 saat 5 dakika, dünyada 2 saat 20 dakika TT listesinde kaldı. Çukur, Somera’nın reyting analizine göre 5 Şubat Pazartesi günü sosyal medyada en çok konuşulan programlar sıralamasında birinci oldu.

Bölümde babası İdris’ten geçmişin hesabını soran Yamaç’ın karşılaştığı tepki canını acıtırken, Baykal’ın tehlikeli yollara başvurarak Vartolu'nun (Erkan Kolçak Köstendil) Çukur’dan olduğunu öğrendiği anlar ise yüzleşme serisine bambaşka bir yön kattı.

Paşa’nın Çukur’dan gitmesini isteyen İdris’in öfkesi bir an bile dinmedi. İdris’in, Paşa, Emmi ve Yamaç ile karşı karşıya geldiği dakikalar nefesleri kesti.

İdris Baba öfkesine yenilerek, oğlu Yamaç'a iki tokat indirdi. Yamaç üçüncü tokadı yememek için babasının koluna yapıştı... Yamaç'ın Vartolu'nun evinde onun adamları ile yaptığı kıyasıya kavga görülmeye değerdi. Vartolu, Beyefendinin güvenini kazanmak için, Paşa ile Emmi'i öldürmeye karar verir.

İşte, seslerin yükseldiği hesaplaşma: (2)

 

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Yeni bölümden yayınlanan ilk sahnede Celasun’un, Yamaç’a Vartolu’nun yanında ondan intikam almak için olduğunu söylediği anlar izleyicileri şoke etti. Celasun (Kubilay Aka) ve Yamaç’ın (Aras Bulut İynemli) nasıl bir işbirliği yapacağı merakla beklenecek.

Aliço (Rıza Kocaoğlu), gazeteci kıza aşık mı olacak? İlerleyen bölümlerde göreceğiz...

İşte, yeni bölümden yayınlanan ilk sahne: (3)

Beyefendi (Burak Sergen), İdris'in tapularını Sadettin'den geri ister. O tapular senin değil, o tapular benim... Baykal Beyden, o tapuları geri alabilecek mi? Vartolu Sadettin, Beyefendinin güvenini yeniden kazanabilecek mi?

Çukur'un final sahnesi yürekleri ağızlara getirdi! Varto'lu ile Baba İdris silahları birbirlerine çekmişti. Yamaç iri grubun arasına girdi... Bu kavgayı önleyebilecek mi?

Çukur’da fırtınanın şiddetini artıracağı, pek çok sorunun cevap bulacağı ve yeni soruların oluşacağı yeni bölüm 12 Şubat Pazartesi saat 20:00’da Show TV’de ekranlara gelecek.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

 

(1) Final sahnesi 

(2) Seslerin yükseldiği hesaplaşma sahnesi

(3) Yeni bölümden ilk sahne

Not: Cansu Uras İletişim Deposu Basın Bülteninden.

*Şahsi Blog sayfamda ve Milliyet Blog’da yayınlanan blog yazıları büyük bir çalışmanın ürünü olup, izinsiz ya da kaynak göstermeden alıntı yapılamaz. Aksi halde kanuni işlem yapılır.

 

 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..