Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Ağustos '15

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

"Cut Out" Trendiyle Havadar Kombinler

"Cut Out" Trendiyle Havadar Kombinler
 

Küçük pencerelerle kıyafetlerde ferahlık zamanı...

Yaz gelmiyor, gelmiyor derken, bir geldi pir geldi gerçekten. Sıcak havanın bunaltıcı etkisi herkesi bezdirmiş durumdayken, ben sesimi çıkarmıyorum. Çünkü en çok yazın gelmesini isteyenlerden biri de heralde bendim. 

Yaz sıcaklarında ferahlatıcı kombinler arıyorsanız, standartların dışına biraz çıkmanızı önereceğim bu yazımda sizlere. Çünkü son dönemin popüler trendlerinden olan, kış aylarında botlarda ve ayakkabılarda karşımıza çıkan "cut out trendi", artık kıyafetlerimizi ele geçirmiş durumda. Genellikle göğüs, karın, bel ve sırt bölgelerinde kullanılan bu pencere detayları, hem kıyafetlere farklılık katıyor hem de havadar kombinler yaratıyor. Tabi havadar kombilerin size katacağı modern ve cool görüntüyü de göz ardı etmemek gerekli.

Dekoltenin şekil değiştirmiş hali olan cut out trendini özgürce kıyafetlerinizde yansıtabilmeniz için, fit bir vücut ne yazık ki olmazsa olmaz şartlardan biri. Çünkü bu minik pencerelerden dışarı fışkıran etler pek de hoş olmayan görüntüler oluşturabiliyor. Ama bölgesel fazlalıkları olan vücut hatlarına sahipseniz, daha ince olan kısımlarda bu minik pencereleri tercih edebilirsiniz. Mesela göbekli bir yapıya sahipseniz, pencere detaylarını sırtta veya omuzlarda kullanabilirsiniz. 

Hepimizin diyette olduğu bugünlerde, zaten bikini ve mayo giymek için ilkbahardan beri sporla şekillendirdiğimiz vücutlarımız da hali hazırda bizimle birlikteyken, bu trendi denemeye ne dersiniz? Cut out trendiyle oluşturulmuş, ilham alabileceğiniz 2015 sokak stilleri aşağıda sizleri bekliyor. Daha fazla etkileyici sokak stili görmek istiyorsanız, blogum "PIMOOD"a uğrayabilirsiniz.

Processed with VSCOcam with f2 preset

cut_out_trendi_kombin_3

cut_out_trendi_kombin_4

cut_out_trendi_kombin_11

cut_out_trendi_kombin_13

cut_out_trendi_kombin_14

 

 
Toplam blog
: 188
: 221
Kayıt tarihi
: 14.04.14
 
 

Ben Pınar. Yıldız Teknik Üniversitesi Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği bölümünü bitirdikten s..