Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Kasım '16

 
Kategori
Güncel
 

"Dalalet içinde olanlar..."

"Dalalet içinde olanlar..."
 

 
Dalalet ne demek? Sapkınlık...
 
Dünyada hep sapkınlar da olacaktır
 
Doğru yoldan sapanlara ne denir: Sapkın…
 
İnsanın ve toplumun “Doğru yol..” olarak bellediği yollar, tarzlar, yöntemler vardır. İnsan, insanlığın doğru yolundan ayrıldığı zaman, sakat yollara girmiş olur.. Artık onu kolay kolay kimse doğru yola sokamaz.
 
Doğru yoldan sapanlar : Yani : 
 
Dinden, imandan sapanlar…
Cumhuriyet düşüncesinden sapanlar…
Adaletten sapanlar…
Atatürk yolundan sapanlar…
Akıl yolundan sapanlar…
Bilim yolundan sapanlar…
İnsanlık yolundan sapanlar…
Kendi toplumunun değerlerini inkar edenler…
Kültürünü inkar edenler…
Dürüstlükten sapanlar…
İnsanın yaradılış amacından sapanlar..
9-10 yaşındaki çocuklara tecavüz edenler
Kadınına, çocuklara kötü davrananlar…
Başkalarını gereksiz yere yerenler…
Dostlarını gereksiz yere kıranlar…
Kızgınlığa, kötülüğe alet olanlar…
Ana, babasını yadsıyanlar…
Ordusuna karşı duranlar…
 
Bunlar doğru yoldan sapmışlardır.  Bir kez doğru yoldan sapanlar, artık kolay kolay yola gelmezler. Boşunadır. Toplum onları eninde sonunda cezalandırır. Çünkü onlar çoğunlukla toplum için, insanlık için ve kendileri için zararlı yaratıklar haline gelmişlerdir. Onlardan insanlığa artık fayda gelmez. Çoğu kere zarar gelir..
 
İnsanların çoğu doğru yola hizmet ettiklerini sanırlar. Ama öncüleri batakta olanların, takipçileri de zarardadır. İnsan nereye gittiği konusunda uyanık olmalıdır. Yanlış yoldalarsa en kısa zamanda doğru yola dönmelidirler.
 
İnsanların büyük bir kısmı doğru yolda olsalar bile (öyle sansalar bile..) bir bölümü de nereye gittiğini bilmez. Veya yolunu şaşırmıştır…  Çoğu kez yolun yanlış olduğunu, söyleyenlere ve hatırlatanlara da inanmazlar. Onlara Doğru Yolu tebliğ etmek bile boşunadır.
 
Çünkü o, doğru sözden, laftan bir türlü anlamaz.
 
Bakın Kutsal Kitap ne diyor: 
 
“Şüphesiz insanların arkasından küfreden, sonra da küfrünü artırmış olanların tövbeleri asla kabul olunmaz. İşte onlar sapıkların ta kendileridir.” (Ali İmran : 3:90)
 
Haydi buyurun…
 
Şimdi de toplanmışlar 9-10 yaşlarındaki çocukların bikrini izale eden koca koca adamların davranışlarını nasıl normale çevirebiliriz; topluma kabul ettirebiliriz diye uğraşıyorlar. 
 
Bu memlekette, böyle çoluk çocuğa dadanan, insan diye geçinen sapıklar olduğu sürece artık öteki sapıklara pek söz kalmıyor. Çünkü onlar zaten ayan beyan ortada.
 
Ya burada namuslu diye geçinen namussuzlar..!!?
 
Ufak ufak çocukları ele geçirip ondan sonra, “ne var bunda, onlar isterlerse, nüfus kütüğüme geçiririm..” diyorlar. Her şeyin evlenmeyle, nikahla temizleneceğini sanıyorlar. 
 
Önemli olan artık bu memlekette ufacık ufacık çocukların nasıl sokağa çıkabilecekleri sorunudur…
 
Sokakta onlar…
Okulda onlar…
Okul kapısında onlar..
Dolmuşta onlar…
 
Ellerinde esrarlı sigaralar, eroin, hap paketleri… İnsan avındalar; daha doğrusu gençlerin; daha doğrusu artık çocukların peşindeler…
 
Bunlara sapık denmez de ne denir…
 
Gerçi sapıkların da envai türlüsü var. Bir bölümü de elini kolunu sallaya salaya aramızda gezip duruyor ama… çoğumuz görmemezlikten geliyoruz.
 
Toplumdaki anomaliler de, bireylerdeki gibi saptanmalı ve nereye gerekiyorsa, Bakırköy’e mi, suç işlediyse hapishanelere mi… Neresi gerekiyorsa oralarda tecrit edilmelidir.
 
Yoksa toplum çocuklarını nereye saklayacağını artık bilemiyecektir. Hele bir de yasalar ve bazı yasa koruyucular ne yaptıklarını bilemezlerse, bu toplumun işi zordur.
 
Aklı başında bir toplum uyanık olmak ve çocuklarını her yerde korumak zorundadır.
 
Çünkü onlar her yerde.
 
 
Toplam blog
: 2579
: 848
Kayıt tarihi
: 24.10.10
 
 

Mesleğim eğitimcilik… Şimdi artık emekli bir vatandaşım… biraz şairlik, biraz hayalcilik, biraz s..