Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Temmuz '10

 
Kategori
Siyaset
 

'Demirel eşini öldürmek istedi', “İlker Başbuğ’a suç duyurusu…

'Demirel eşini öldürmek istedi', “İlker Başbuğ’a suç duyurusu…
 

Nasıl? Müthiş bir haber değil mi? Referandum yoluna girildi ya, bakın daha ne gün görmedik haberler alacağız. Çok heyecanlı bir haber. Süleyman Demirel'in eşi Nazmiye Demirel'i öldürme planları yaptığı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Demirel suskunluğunu koruyor...

Hadi bakalım ne olacak şimdi? Dedikodu severler, asparagasçılar, tam sizlik bir haber.

Gazeteci Yazar Abdurrahman Dilipak, habervaktim`in ortaya çıkardığı ses kaydındaki iddiaların son derece ciddi olduğunu ifade ederek, savcıları göreve çağırdı. Dilipak “Savcılığa suç duyurusunda bulunuyorum dedi. Hem de bu iddiaların ciddi olduğunu söylemiş. Yani önceki bazıları gibi gayrı ciddi değil.

“Kimi eşinin öldürme planları yapar, kimi kendini Cumhurbaşkanı yapma planları yapan bir başbakanı tedavi ediyorum diye zehirler.. En azından bunlar ciddi şüpheler içeren iddialar..Kendi ailelerine bunu yapanlar, bu ülkenin çocuklarını mı düşünecekler. Bunlar ‘şuyuu vukuundan beter` iddialardır.. Ne var ki, artık benim ülkemde bu tür vakıalar vakayı adiyeden kabul edilmektedir.. Faili meçhuller, herkesin bildiği bir sır olarak kalmaktadır. Dilerim bu defa da aynı şey olmaz.. Keşke, benim ülkemde böyle şeyler olmaz, Demirel asla böyle bir şey yapamaz diyebilseydim.. Gerçek neyse bir an önce cezalandırılmalı ve bu iddialar doğru ise sorumlular derhal cezalandırılmalıdır.. Bu da öncelikle savcılara düşen bir görev..Şimdi susma değil konuşma zamanıdır. Çünki haksızlıklar karşısında susmak dilsiz şeytan olmayı kabul etmek demektir.. İddialar gerçekse şeytanların yüzündeki melek maskesini indirmek için bir fırsat doğmuştur.”İşte size Dilipak efendinin beynindeki Türkiye.

Bir başka haberse, Sayın İlker başbuğ için.

“Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ hakkında kamu davası açılması ile ilgili suç duyurusunda bulunuldu.

Diyarbakır 6. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanan Kayseri eski Jandarma Alay Komutanı Albay Cemal Temizöz davasındaki mağdur avukatı Tahir Elçi, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Başbuğ hakkında hazırladığı suç duyurusu dilekçesini Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığına verdi.

Genelkurmay Başkanlığı Askeri Savcılığına gönderilmek üzere Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığına verilen suç duyurusunda; ''Halen Diyarbakır 6. Ağır Ceza Mahkemesinde sanık Albay Cemal Temizöz ve diğerleri hakkında görülmekte olan davayla ilgili kamusal yetki, güç ve nüfuzunu kullanarak yayın yoluyla sanıklardan Cemal Temizöz lehine yargı görevini yapan savcı ve yargıçlar üzerinde baskı kurarak onları etkilemeye teşebbüs eden şüpheli İlker Başbuğ hakkında gerekli soruşturma işlemlerinin yapılarak kamu davası açılmasını talep ediyoruz'' denildi.

İktidar demokrasi havarisi gösterilecek ya artık bu süreçte böyle komik ötesi haberleri sıkça duyacağız. Yalnız benim merakım haber üretim merkezleri çok hızlı başladılar. Sonlara doğru çok daha çarpıcı haberler izleyeceğiz. Hepimize Allah akıl sağlığı versin.

9/7/2010

 
Toplam blog
: 1508
: 1688
Kayıt tarihi
: 16.07.08
 
 

Yetmişiki yaşında iki çocuk ve iki torun sahibi bir erkeğim.. Lise mezunuyum. Uzun yıllar esnaflı..