Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Mayıs '13

 
Kategori
TV Programları
 

"Fatmagül'ün Suçu Ne?" Kanal 7'yi karıştırdı

"Fatmagül'ün Suçu Ne?" Kanal 7'yi karıştırdı
 

Başrollerini Beren Saat ve Engin Akyürek'in paylaştığı , yayınlandığı dönemlerde izleyiciyi ekrana bağlayan ( ?! ) Kerem Çatay' dizisi Fatmagül'ün Suçu Ne dizisi Kanal 7 tarafından 29 Nisan itibariyle hafta içi her akşam 16.00'da yayınlanma iddiasıyle seyirciye sunulmuştu..

Ancak dizinin ilk bölümü yayınladıktan sonra izleyiciden tepki alınca 2. bölümü göremeden yayın akışından kaldırıldı! Tepkinin sebebi ; '' muhafazakar '' bir kanal da 'böyle' bir dizinin yayınlanması uygun değilmiş... İlginç...

Aynı kanal geçtiğimiz dönemlerde de Şahan Gökbahar'ın ünlü tiplemesi Recep İvedik'in filmini yayınlamıştı... O film de de argo fazla... E buna niye kimsenin sesi çıkmadı? O muhazafakar dışı da bu normal mi ? Düz mantığa göre tabi ki değil...

Bu dizi ülkenin en önemli özel kanallarından birinde yayınlandı. Madem ters bir özelliği vardı, madem Müslüman geleneğine, yapısına uygun değil o kanal da nasıl yayınladı peki?

Ülkecek ne diziler, programlar gördük biz... Ama yaşantısın , siyasi yapıya, engellemelere tepki göstermeyen halk; dizideki cinsellik objelerine kafayı takmış durumda. Anca böyle gereksiz konulara tepki gösteriyor.

E boşa dememişler: '' Derviş fikri neyse ; zikri de odur '' diye. Olay aynen bundan ibaret belli ki...

 

koldasanil@gmail.com

twitter.com/anilkoldas

facebook.com/anilkoldas

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..