Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Eylül '08

 
Kategori
Güncel
 

"Fener" in halleri...

"Fener" in halleri...
 

Kaldıkları yerden devam


Nedir bu 'Fener'lerin başına gelenler, pişmiş tavuğun başına gelmiş midir?Gelmemiştir.

Evet, bu sıralar 'Fener'lerin başına gelenler gerçekten içler acısı.Bir tanesinin önüne 'deniz', bir tanesinin sonuna 'bahçe' getiriyorsun.Sonuç, ikisinde de rezillik.

Başına 'deniz getirdiğimiz "Fener", milyonlarca Euro'nun buharlaşmasına neden oldu.Sonuna 'bahçe' getirdiğimiz "Fener" milyonlarca Euro'luk transferin içine etti.
İkisi de inananlarını, güvenenlerini hayal kırıklığına uğrattı.

Başına 'deniz getirdiğimiz "Fener" de bundan sonra ne olacak?
Hiçbir şey olmayacak, herkesin içi ferahladı, suçlular belirlendi, cezalarını çekecekler. Paçasını kurtaran işbirlikçileri ise 'kıs kıs' gülerek, 'çok şükür' diyecek.
Allah adıyla, din adıyla kandırılıp ellerinden paraları, altınları alınanların yeni tasarrufları, yeni birileri tarafından tekrar tırtıklanacak.Yani kalınan yerden devam edilecek.

Sonuna 'bahçe' getirdiğimiz "Fener" de bundan sonra ne olacak?
Hiçbir şey olmayacak. Önceleri birbirlerine 'veryansın' edenler çıkacak.
Sonra hoca eleştirilecek, oyuncular eleştirilecek. Hepsinden önemlisi, kendinde taraftarı olduğu takımın maçına gidecek yüzü kendinde bulamayan yazar çizer takımı her zamanki bilgiçlikleriyle 'öyle olmaz, böyle olur' diyecek. Bir sonraki gün konu kapanacak.Önümüze, önümüzdeki maçlara bakacağız tesellisiyle, yani kalınan yerden devam edilecek.

Biz böyleyiz işte! Ne utanmasını, ne de utanılacak rezilliklerden ders almasını biliyoruz. Bunun içindir ki, hep kaldığımız yere geri dönüyoruz.
 
Toplam blog
: 660
: 862
Kayıt tarihi
: 15.04.08
 
 

Atatürk, cumhuriyet ve Türkçe sevdalısıyım. Hayatımda hiçbir konu veya olay karşısında 'keşke' de..