Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Şubat '17

 
Kategori
Sinema
 

"Fırıldak Ailesi'nin galasına bir çok ünlü katıldı

İlk yerli çizgi film olarak televizyon ekranlarında izleyici karşısına çıkan ve 7’den 70’e herkesin izleyebileceği bir çizgi film üreten Varol Yaşaroğlu’nun yarattığı Fırıldak Ailesi’nin vizyona girecek filminin galası yapıldı.

Sanat ve cemiyet dünyasından pek çok ünlü ismin katıldığı gala’da kahkahalar havada uçuşurken, çocukları ile birlikte film’i seyreden pek çok kişininde film ile ilgili görüşü olumlu oldu.

90 dakikalık hazırlanan film 7+ etiketi ile yayınlanırken, ailece izlenebilecek sıcacık bir çizgi animasyon komedisinin ortaya çıktığı görüldü.

Gala öncesinde, kırmızı halı’da film ile ilgili açıklamalar yapan, yaratıcısı Varol Yaraşlıoğlu, “Animasyon sektörü Türkiye’de daha yeni yeni gelişiyor. Bu tür yapımların bu sektöre çok büyük katkısı olacak. Türk animasyon sektörü çok ilerleyebilir, çok iyi yerlere gelebilir. Biz güzel bir film yaptık. Umuyorum izleyici de çok eğlenecek” açıklamasında bulundu.

Seslendirme de yer alan Mahmut Tuncer, Yılmaz Vural, Eser Yenenler ve İbrahim Büyükak’ın filmi davetlilerle birlikte izlediği galaya katılanlar arasında şu isimler yer aldı: Erdil Yaşaroğlu, Aslı Çini, Aslı Ekşioğlu, Özge Ulusoy, Avatar Atakan (Çağan Atakan Arslan) ve eşi Serap Korkmaz, Salih Keçeci, Begüm Özer ve çocukları Vera ve Ömer, Burak-Cansen Kut ile kızları Aden, Burcu Cesur, Ceyhun Fersoy ile Begüm Öner, Emel Ayaydın ile Dorum ve Yağmur, Esra Kızıltaş ile çocukları Ege ve Eda, Fatih ile Ayşenur Aksoy, Gökçe Çil ile çocukları, Hakan Ural, Jess Molho ve ailesi, Hande Yılmaz ile kızı, Kaan Cüreklibatur ile ailesi, Melda Aksun ile oğulları Can ve Alp, Meltem Demir ile çocukları, Nihan Dilek ile ailesi, Pelin Çebi ile ailesi, Revna Demirören ile oğlu Cemal, Sitare Akdilek ile kızları, Yeliz Yeşilmen ile kızı Asya ve Güldüy Güldüy ekibi de vardı.

3 Şubat Cuma günü vizyona girecek olan Fırıldak Ailesi Batsın Bu Orta Dünya, Grafi2000 ve BKM ortak yapımı ile sinemaya taşınırken, filmi “Büyülü bir ormanın içinde tılsımlar ve çeşitli yaratıkların arasında geçiyor.”

 
Toplam blog
: 598
: 166
Kayıt tarihi
: 28.02.16
 
 

1991 yılında Show Haber'de stajyer muhabir olarak başladım. Daha sonra, İlker Yasin yönetimindeki..