Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Haziran '09

 
Kategori
Blog
 

"Geçen yıl bugün" isabet oldu

"Geçen yıl bugün" isabet oldu
 


İki seneye yakın bir süredir, bireysel olarak yapmış olduğum bir uygulamam vardı, yazılarımı yayınlarken. Bugün gördük ki Milliyet Blog sitesi yöneticileri de benzer bir pratiği hayata geçirdiler. Bu anlamda kendilerini kutluyor ve isabetli bir karar aldıklarına olan inancımı buradan paylaşmak istiyorum.


Eminim ki MB müdavimleri hemen fark ettiler bu yeniliği. Ana sayfada yer alan manşet blogların en altında artık bir "Geçen yıl bugün" bölümü var. Ve bu bölümde de doğal olarak, tam bir sene önce bugün yazılmış olan bloglar, okurun dikkatine sunuluyor. Bir anlamda, Milliyet Blog'un bir sene önceki gündemi paylaşılıyor. Emin olunuz bazı günler çok enteresan şeylere şahit olacağız. Gülümseyeceğiz, çokça da düşüneceğiz. "Vay be" diyeceğiz.


Bendenizin, naçizane yazılarını devamlı okuyan dostlarımız bilirler. Yazılarımın altında, "geçen sene bugün" ya da "iki sene önce bugün" diye başlayan ve o bloglarımın başlık ve linkleri ilave edilmiş yönlendirmeler bulunur. Bazen de bunların yerine, yazdığım konuyla bağlantılı olan eski yazılarımın başlık ve linklerini koyarım.


Burada hem kendi blog mazimle, hem de olaylarla yüzleşmeye, bütünleşmeye ve dileyen okurları da yüzleştirmeye çalışırım. Uzun zamandır yaptığım bu uygulamamın da, linkini verdiğim yazılarımın okunma oranlarından takip edebildiğim kadarıyla, okur tarafından ilgi gördüğünü kesinlikle gözlemledim.


Bu vesile ile editör ve site yöneticilerimizi, yapmış oldukları bu yenilikten dolayı kutluyor; kendilerine teşekkürler ediyorum. Faydalı olacağına da yürekten inanıyorum.



@Geçen sene bugün "Diriliş": http://blog.milliyet.com.tr/Blog.aspx?BlogNo=112918
 
Toplam blog
: 898
: 3759
Kayıt tarihi
: 09.06.06
 
 

İzmir'de yaşıyorum.    Çok uzun yıllar öncesinden başlayıp, hiç ara vermeden bugünlere kada..