Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Temmuz '07

 
Kategori
Basın Yayın / Medya
 

"Güzel ve Dahi" sınıfı geçti mi?

"Güzel ve Dahi" sınıfı geçti mi?
 

İlk yayınlandığı hafta şikayet edilmedik yer kalmayan, "Güzel ve Dahi" adlı 100.000 YTL ödüllü yarışma proğramı ikinci bölümünde, hafta içindeki kaldıkları evde kızlar ve erkekler birbirlerine öğrettikleri bilgileri jüri önünde sergilediler. Kızlar erkeklere dans, erkekler ise kızlara roket yapımı (karbonat, sirke, pet şişe) ve genel kültür ile ilgili konuları birbirlerine öğretmeye çalışmışlar.

Anlaşılan ilk hafta oratya çıkan güzel ama hiçbir şeyden bir haber olan ve ekran karşısında Maradona ya Maçit, Kenan Evren’e Kemal, Adolf Hitler’e abuk sapık cevaplar veren güzel kızlar, ikinci hafta başka bir çehre ile karşımıza çıktılar..

İlk yarışmada güzeller yukardaki malzemelerle en kısa sürede roket yapıp uçurmak için yarıştılar. Daha sonra çiftler dans yarışmasına geçtiler, bu sefer kızlar erkeklere öğrettikleri dansları jüri önünde sergilediler..

Alaşılıyor ki ilk haftaki eleştirlierden sonra, program ikinci hafta esas formatına oturduğu ve ilk haftaki eleştiriler haksız olduğu ortaya çıktı, çünkü programda kimse kimseyi aşağlamıyor, aksine birbirlerine bildiklerini öğretiyorlar... Tabi bunu bir ödül için yapıyorlar.

Jüri üyelereden Uğurkan Erez esprileri ile renk katarken, Sema Çelebi bence bu formata yakışmamış….

Siz hiç roket yapıp fırlattınız mı?

 
Toplam blog
: 319
: 6405
Kayıt tarihi
: 14.06.06
 
 

25.08.1963 İstanbul doğumluyum. A.Ö.F İşletme mezunuyum. 8 sene profesyonel kalecilik yaptım. (Ey..