Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

İstanbul Üniversitesi Biyoloji Bölümünden mezun olmuştur.  Aynı üniversitede  Pedagojik formasyon eğitimini de tamamlamıştır. 2005 yılından bu yana kurucusu olduğu 'Mind On Metotla' öğrenmeyi kolaylaştıran, okumayı hızlandıran eğitimler vermektedir.  Öznur Karaeloğlu'nun 'Çocuklar İçin Anlayarak Hızlı Okuma', 'Liseler İçin Hı..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Ters bağlam: Metrodaki kemancı neler kaçırdı?

Merhaba Ekrem bey, çok güzel bir blog yazmışsınız tebrikler. Bu sosyal araştırma benim çok ilgimi çekti. Yalnız şu da var. Çocukların merak duyguları ve yetişkinlerin sorumluluk anlayışı (bir yere yetişme zorunluluğu vs) ne kadar farklı. Üstelik Joshua Bell kendi kategorisinde bilinse bile dinleyici kitlesinin metroda işi ne? Hadi metroda oldular diyelim o sıkışık zaman diliminde nasıl ilgi göstersinler? Elbette olaya farklı renkler katılsaydı, magazinsel değeri olsaydı eminim izleyicileri artardı! Yalnızca algılarımızın yine de açık olması gerektiğini düşünüyorum..Bu araştırmaya katıldığı için zaten kendisi de pişman olmuş, bir de Paganini öyküsü var ki.. O da yakında netten konuk olur mesaj kutumuza. Selamlar

26 Aralık 2008 23:51
Dostluğun önemi

Ne güzel bir yazı böyle, içtenliğe derin vurgu...Kimseye göre değil dostunun hakkını vererek, başkalarına göre değil, hiç çıkarsız sevmek. Özgecim daha güzel bir dostluk yorumu olabilir mi? Yeni eğitim yılında kutlu olsun bu arada, sevgiler canım.

08 Eylül 2008 22:54
Köpek eğitimi için gerekenler

Merhaba Bichon frise, harika bir yazı yazmışsın. İçten, samimi...Umarım hayvansever insanların sayısı artar. Ben eskiden köpeklerden korkuyordum ama geçen sene pet shop fuarındaki birbirinden güzel hayvanları görünce bu korkumun anlamsızlığını da farkettim. Sadece eğitilmemiş, vahşi hayvanlar korkunç tabi...Tebrik ediyorum Özgecim harika bir yazı, devamını bekliyorum.

05 Eylül 2008 22:14
 
Toplam blog
: 42
: 3194
Kayıt tarihi
: 29.05.07