Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Şubat '18

 
Kategori
Kültür - Sanat
 

“I Am You” Filminin Çekimleri Tamamlandı

“I Am You” Filminin Çekimleri Tamamlandı
 

ABD'li yönetmen Sonia Nassery Cole, 'I Am You' filminin çekimlerini tamamladı. Türk oyuncularla yakın bir dostluk kuran Cole, boş zamanlarında bol bol İstanbul'u gezdi.

Yapımcılığını Lawrence Bender  yaptığı yönetmenliğini Amerikalı yönetmen Sonia Nassery Cole  yönettiği “I Am You” filmminin oyuncu kadrosunda  Defene Kayalar ,Cansu Tosun,Hakan Aydın,Damla Sönmez ,Ali Aksöz,Kaan Songun Ushan Çakır,Defne Samyeli gibi oyuncuların oynadığı sinema filmi “I Am You’un çekimleri İstanbulda tamamlandı.

 “I Am You “ adlı yapancı yapım filmin Dünyadaki Mülteçi sorununu anlatan filmde oynayan başarılı oyuncu Hakan Aydın filmde Kamal karakterine hayat verdi. Filmde ( Nazo) Cansu Tosun’un babasını oynayan Hakan Aydın filmin yönetmeni Sonia Nassery Cole iyi anlaştığını hiç yabancılık çekmediğini, kendisiyle ile çalışmış olmanın kendisi için çok büyük şans olduğunu film setinde kendisinden çok şeyler öğrendiğini dile getirdi.

Filmin çekimleri bittikten sonra oyuncu  Hakan Aydın ile olan dostluğu devam eden yönetmen Sonia Nassery Cole  boş zamanlarınıİstanbul’u gezerek ve Türk yemeklerinin tadarak geçiriyor

Yurt dışında bir çok film festivallerine katılacak olan “I Am You” filmi Eyül ayında da Türkiyede sinema severlerlede buluşacak.

 

 

 
Toplam blog
: 598
: 166
Kayıt tarihi
: 28.02.16
 
 

1991 yılında Show Haber'de stajyer muhabir olarak başladım. Daha sonra, İlker Yasin yönetimindeki..