Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Nisan '10

 
Kategori
Kültür - Sanat
 

‘İsmail Cem Töreni’ dizi ağırlıklı oldu!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ile Antalya Kültür Sanat Vakfı işbirliğiyle düzenlenen ‘İsmail Cem Televizyon Ödül Töreni’, Madran Palace Oteli’nde yapıldı. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün görüntülü mesajıyla başlayan törende İsmail Cem’in TRT’ye yaptığı katkılardan bahsedildi.

‘Özel Ödül’
alan Uğur Dündar’ın ‘İsmail Cem Türkiye’nin özlemini duyduğu Başbakan olabilirdi’ sözlerinin ardından ödüllere geçildi. Tören bitiminde Okan Bayülgen’in ‘Medya Kralı Özel’i vardı. Törene katılanların gerçek duygularla hareket ettiğini ve ödül almayanların efendiliğini vurgulayan Bayülgen, ‘En İyi Gençlik Dizisi Aktristi Ödülü’ alan Hümeyra’ya yüzündeki gençliğin sırrını sordu. O da samimi davranıp, yüzüne elektrik verildiğini söylemekten çekinmedi. Ödül alan ‘Çok Güzel Hareketler Bunlar’ ekibi, ‘En İyi Müzik Eğlence Programı’ kategorisinde Volkan Konak’la yarışmayı garip buldu.

‘Doktorum’
la ‘Yol Üstü Lezzet Durakları’nın aynı gruba konduğu törende seslendirme, habercilik dalları da unutulmuştu! Oya Başar’ı otoriter bulan Bayülgen, onun sesinden korkarken, Başar ‘İyi şeyler çabuk biter. Dileyelim bu da öyle olmasın’ temennisinde bulundu. İsmail Cem’in ‘siyaset üstü bir kişilik’ olarak tanımlandığı programda Volkan Konak-Cengiz Semercioğlu tartışmasına ve Disney Channel’da yaşanan skandala da değinildi. Tayfun Talipoğlu’na ‘Senin sesin rüyalarıma giriyor’ diyen Bayülgen, ‘Alışveriş Hastalığı’yla ilgili mektup yazan bir izleyicisinin satırlarını okumak için ‘Muhabbet Kralı’‘Medya Kralı Özel’in içine soktu! Roman yazarı okurun takdiminin ardından ‘Medyatik’te gazetedeki işimi yapıyorum’ diyen Yüksel Aytuğ’un televizyon programının değerlendirme dışı kalmasına da değinildi. Eleştirmenlerin, eleştirdiği dalda program yaptığı ülkemizde İsmail Cem Jürisi, reytingi değil düzeyi önemseyip ‘Kasaba’ya ödül verdi. Çok konuşulacak olan törenin eksiği, sınıflandırma hataları! Bu haliyle dizilere ağırlık veren törene ‘Dizi Ödül Töreni’ demek yanlış olmaz.

ANİBAL GÜLEROĞLU

 
Toplam blog
: 1210
: 1542
Kayıt tarihi
: 10.04.10
 
 

İstanbul'da başlayan yaşamım, eski İstanbullu ailemden edindiğim kültürle gelişti. Birinciliklerl..