Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Ekim '10

 
Kategori
Kültür - Sanat
 

‘Koş vatandaş’, ekranda çözüm bulmaya!

‘Koş vatandaş’, ekranda çözüm bulmaya!
 

Bir suçtan canın mı yandı? Televizyoncular ne güne duruyor, koş onlara… Polisin bile bulamadığı zanlıları bulup çıkartır maharetli programcılarımız nasıl olsa! Yerini bilmediğin yakınından ümidini mi kestin? Abiler, ablalar emrine amade duruyor ekranlarda… Sınır tanımaz bir hafiyelikle dikiverirler karşınıza! Eş arama, dişine göre birini bulamayınca beyaz camda boy gösterme hevesindekileri de unutmamak lazım! Merak buyurmayınız efendim… ‘Evlilik Programları’nın kapısı, yalnızlıktan bunalanlara ya da geleceğini güvence altına alma telaşında olanlara ardına kadar açık nasılsa! Geriye kaldı ‘parasızlık’ sorunu… Onun da kolayı var! Yarışma programları ne güne duruyor? Haydi, durmayın koşun… Ödüller gani gani, haberiniz ola!

Suçlular, ortaya çıkartılıp adalete teslim edildi. Kayıplar, bin bir meşakkatle bulunup huzura getirildi. Evi olana eş, bilgisi olana para dağıtıldı… Efendim, bir bakalım geriye ne kaldı? Çok büyük eksiğini duyduğumuz ‘barıştırma’ programı! Gerçi benzerleri yapılmış ve tutunamayıp yayından kaldırılmış olsa da bir fazlası göz çıkartmaz. Öyleyse ne yapalım? Küskünleri bağrımıza basalım, ‘Gel Barışalım’!

FOX TV’de, Kerem Alışık ve Ayşe Aral’ın sunumuyla başlayan ‘Gel Barışalım’, evlilik programı ‘Su Gibi’ öncesinde. ‘Mutluluk için bir şans daha… Evlilik bitmek zorunda değil’ sloganıyla, sonlanma noktasına gelen evlilikleri kurtarmaya çalışan yapımda telefonla bağlanan aile bireyleri de yorumlarını dile getirmekte! ‘Çocuklar’ adına yuva dağıtılmamasına aracı olmaya çalışan ‘Gel Barışalım’da Ayşe Aral, programda barıştırdıklarına desteklerini sürdüreceklerini, özellikle barışma sonrasında bayanların durumunun her an olmasa bile bir şekilde takipçisi olacaklarını belirtti. İşlerini ciddiye aldıklarını söyleyen Aral, ‘Barıştırırken büyük bir yükümlülük aldıklarını’ da vurguladı. Böylesi bir teminata karşı beklemek hata! Boşanmakta direnenlere gelince, onlar da ‘Su Gibi’de eş bulmaya! Koş, vatandaş koş… Her derdin çaresi ekranda!

Anibal Güleroğlu

 
Toplam blog
: 1210
: 1542
Kayıt tarihi
: 10.04.10
 
 

İstanbul'da başlayan yaşamım, eski İstanbullu ailemden edindiğim kültürle gelişti. Birinciliklerl..