Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Ağustos '10

 
Kategori
Kültür - Sanat
 

‘Kuma’ Toroğlu’nun parçalayan dönüşü!

‘Kuma’ Toroğlu’nun parçalayan dönüşü!
 

Futbolseverler, verdiği teknik bilgiden ziyade kendine özgü konuşmalarıyla adından söz ettiren yorumcuya nihayet kavuştu! Lig TV’den ayrılmasının ardından bir süreliğine ekranlardan uzak kalan Erman Toroğlu, transfer olduğu Kanal Türk’te muhteşem bir dönüş gerçekleştirdi.  

Romanya’yla oynanan milli maçta, saha kenarından Ahmet Çakar’la yayına hazırlanan Toroğlu yayın öncesi ortaya konulan cam masayı kırmış! Bu olayın ardından Kanal Türk’te başlayan canlı yayında Erman Toroğlu ve Ahmet Çakar maç yorumundan önce yaşananları değerlendirdi. Kendisine ‘Hoş geldiniz’ denmesine, ‘Hoş geldik, iyi geldik. Biraz etrafı kırarak geldik’ karşılığını veren Toroğlu oldukça neşeliydi! ‘Ortada cam bir masa vardı. Şimdi tuzla buz oldu’ diyen sunucudan sözü alan Çakar, olanları ‘Nazar’ olarak yorumlayıp ‘Az önce yaşananlar şu anda olsaydı kasten yapıldı denirdi’ açıklamasını yaptı. Böylece, olası ‘Reyting için yapıldı’ eleştirilerine ön savunma getirdi! İnandırıcılığın dibe vurduğu medyada olay reklam için değilse, Çakar bu vurgulamaya neden ihtiyaç hissetti? ‘Takdir izleyenin’ diyerek olayı ekrana yansıtmak, inandırıcılık açısından daha gerçekçi olmaz mıydı?  

Görüntülerin yayınlanmasının ardından ‘Hoca sen de yüklenmişsin, ağırlık vermişsin’ diyen Çakar, anlaşılan az önce yaptığı ‘Nazar’ tespitini de unutmuştu. Birbiriyle çok iyi anlaşan eski dostlar böylesine dikkat çekici bir başlangıç yaparken, Ahmet Çakar’ın Toroğlu’nun Kanal Türk’e katılımına ‘Kuma geldi’ yorumuysa hayli ilginçti! Kendisini ‘Asıl’, Toroğlu’nu ‘Kuma’ gören Çakar’ın Reha Muhtar’a yakıştırdığı sıfat ne acaba? Çakar-Toroğlu ikilisinin bu açılış şovu, yaşanacak hoşluklar(!) için bir giriş niteliğinde. Tabii ‘Evin reisi’ Reha Muhtar’ı da yabana atmamak lazım! Muhtar’ın ‘Reis’ duruşuyla, ‘Kuma’nın diline ‘fren’ olma ihtimali de mevcut. Masa parçalayarak dönüş yapan Toroğlu, isyan edip aileyi de parçalar mı acaba? Yeni sezonda, Kanal Türk’te futbol dışı heyecanlı gelişmeler izlemeye hazır olun!  

Anibal Güleroğlu
 

 
Toplam blog
: 1210
: 1542
Kayıt tarihi
: 10.04.10
 
 

İstanbul'da başlayan yaşamım, eski İstanbullu ailemden edindiğim kültürle gelişti. Birinciliklerl..