Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Mayıs '13

 
Kategori
Hayvan Psikolojisi
 

"Mamasepeti.com" kimsesiz hayvanlara sahip çıkıyor

"Mamasepeti.com" kimsesiz hayvanlara sahip çıkıyor
 

Mamasepeti.com internet sitesi, Haydos Hayvan Dostları Derneği ile bir araya gelerek "Koruyucu Aile Projesi"'ni hayata geçirdi.


"Koruyucu Aile Projesi"İle "Mamasepeti.com" Barınaklardaki Kimsesiz Hayvanlara Sahip Çıkıyor

mamasepeti.com internet sitesi, Haydos Hayvan Dostları Derneği ile bir araya gelerek "Koruyucu Aile Projesi"'ni hayata geçirdi. Barınaklarda yaşayan ve çeşitli imkânsızlıklardan dolayı temel ihtiyaçları yeterli ölçüde karşılanamayan kimsesiz hayvanlara yardım eli uzatıp, yaşamlarını kolaylaştırmak amacıyla oluşturulan bu özel projeye hayvan severlerin desteğini bekliyor.

İnternetten pet ürünleri satışı konusunda ilk ve öncü firmalarından mamasepeti.com, barınaklarda yaşam mücadelesi veren hayvanları kapsayan çok özel bir sosyal sorumluluk projesini destekliyor; "Koruyucu Aile Programı"… HAYDOS-Hayvan Dostları Derneği'nin kendi imkanları ile başlattığı ve mamasepeti.com işbirliği ile genişleyerek süren projenin en önemli hedefi, barınaklarda yaşayan hayvanların ihtiyaçlarının düzenli olarak karşılanması konusunda barınaklara destek olmak. Böylece imkansızlıklar nedeniyle zor durumda kalan barınakların, bakımevlerinin düzenli olarak yardım almaları ve sokak hayvanlarının geleceklerinin garantilenmesi hedefleniyor.

Koruyucu Aile Programı'nın bir diğer amacı ise; hayvanları çok sevdiği halde çeşitli sebeplerden dolayı evine alamayanların uzaktaki bir patiyi sahiplenmeleri… Böylece büyük fedakarlık ve özveri isteyen bu sorumluluğu önceden deneyimleyeme imkanı sunularak, binlerce hayvanın evsiz kalması da önleniyor.

Bakıma muhtaç kedi ve köpeklerin koruyucu meleği olun
Mamasepeti.com'un desteklediği "Koruyucu Aile Projesi" HAYDOS ile başlayan ve zaman içinde diğer barınakları da içine katarak büyüme hedefi olan bir sosyal sorumluluk çalışması. "www.mamasepeti.com/koruyucu-aile-projesi" internet sitesine üye olarak ister kedi, ister köpek; bakıma muhtaç bir ya da birden fazla hayvanın 3 ay, 6 ay veya yıllık destek paketleri ile bir patinin Koruyucu Meleği" olabilecekler.

Proje genişleyip, sisteme yeni barınaklar dahil oldukça hayvanseverler oturdukları yerlere daha yakın barınaklardan bir hayvanı seçip, Koruyucu Aileleri olurken, diledikleri zaman ziyaret edip, vakit geçirme olanağı da bulabilecekler. Çünkü bu sevimli dostlar, sadece yiyecek ve bakım değil ilgi ve sevgiye de açlar.

Koruyucu Aile projesine destek veren mamasepeti.com barınaklarda yaşam mücadelesi veren tüm canlıların hak ettikleri değer ve yaşam standartlarına kavuşturmayı bu hedefliyor.

 
Toplam blog
: 12
: 197
Kayıt tarihi
: 09.04.12
 
 

1978'te Salihlide doğdum. En sevdiğim yaş 24'dü. Küçükken “çok iyi yazar olursun sen” gaz..