Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Haziran '09

 
Kategori
Magazin
 

"MURO" Mersin, Silifke sahillerinde tatilde...

"MURO" Mersin, Silifke sahillerinde tatilde...
 

Muro,Mersin Sahillerinde tatilini geçiriyor...


'KURTLAR VADİSİ PUSU' dizisinde"MURO" Karakterini canlandıran Mustafa Üstündağ:"Yıldırım'ı canlandıran Eray Türk'ün intikamını alacağım" dedi

"Kurtlar Vadisi Pusu" dizi filminde "Muro" karakterini canlandıran Mustafa Üstündağ, Silifke'ye bağlı Atakent beldesinde tatil yapıyor.
Arkadaşlarıyla birlikte Atakent beldesinde denize giren ve hayranları ile bol bol fotoğraf çektiren Mustafa Üstündağ, dizinin tatile girmesiyle birlikte dinlenmeye çekilip, stres attığını söyledi. Güzel bir sezon finali gerçekleştirdiklerini belirten Üstündağ, "Önümüzdeki sezon ne olacak ne bitecek, şu an bir bilgimiz yok. Dizide Yıldırım'ı canlandıran Eray Türk'ün intikamını alacağım. Umarım ben alırım. Senaryo nereye gider, nasıl uygun görülür bilmiyorum ama Yıldırım'ın intikamını ben almak isterim.
Güzel bir takımdık. Birbirimizle iyi anlaşıyorduk. Güzel paslaşıyorduk. Oyuncu olarak Yıldırım karakterini canlandıran Eray, Çeto karakterini canlandıran Şefik Onatoğlu ve ben iyi anlaşıyorduk. Başka projelerde Eray'la birlikte yine olacağız. Ramazan ayından sonra çekimlere başlayacağız" dedi.
Temmuz ayında "Ağabeyim" adlı filmin çekimlerine başlayacağını ifade eden Üstündağ, "Filmde Levent Tüzüncü ile birlikte oynayacağız. Umarım seyirciler bu filmi beğenirler. Güzel bir film olacak. İki kardeşin hikayesini anlatan acıklı güldürü bir film olacak" diye konuştu.
Kendisinin de Mersinli olduğunu belirten Üstündağ, "Silifke Atakent gerçekten çok güzel bir tatil merkezi. Yıllar öncesinde sürekli buralara gelip denize girerdik. Temiz ve uygun fiyatlarla her kesimin gelip rahatlıkla tatil yapacağı çok güzel bir yer. Tatile çıkacaklara buraları tavsiye ediyorum" dedi.
Kaynak:İçel ekspres gazetesi
 
Toplam blog
: 775
: 835
Kayıt tarihi
: 20.06.08
 
 

1958 doğumluyum. Uzun yıllardır Mersin'de Gazeteci-Yazar olarak görev yapmaktayım. 1999 seçimleri..