Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Mart '10

 
Kategori
Blog
 

"Öküz öldü ortaklık bitti"

"Öküz öldü ortaklık bitti"
 

Microsoft word


Eskiden “Olmazsa olmaz”dı MB, bakmadan geçemezdim. Bugün geldiğimiz nokta; Olsa da olur, olmasa da! Hani derler ya. “Öküz öldü ortaklık bitti” Vallahi dostlar atı alan Üsküdar’ı geçti. Yalan bir şöhrete kapılanlar eriyip gitti. Ayakta kalmaya çalışanlar ise eski günlerden kalma alışkanlıkla nabız yoklamakta.

Ne siyasette uzlaşabildik ne de sağlıklı bir fikir alışverişinde! Ya alaya aldık birbirimizi, ya şakaya, ya da çok ciddiye… Ne haddimizi bildik, ne sıramızı… Çat kapı sazan gibi daldık her konuya… Bazen timsah gözyaşlarına boğulduk, bazen içimize attık acımızı. Sevdiğimiz olduğu gibi sevmediklerimiz de oldu. Ne sevmesini becerebildik ne yermesini… Dünyada ölüm var ya bilemedik gerisini.

Dost olduk ama dost kalamadık! Egomuz ağır basıyor, şöhrete aç kalmışız arkadaş fırsat bu fırsat! Dev aynalarının en sadık müşterileri olduk, kendimizden başkalarını hep cüce gördük. Kariyer miydi tek derdimiz? Al işte sana bedavadan kariyer… Say kardeşim say, say ağabey say. Hanımefendi sen de say…

Saymak bedava nasılsa, hepimize bir dedektif bulacaklar değil ya! Hem öyle olsa ne yazar? Yazdıklarımız, kariyerimizi ne kadar hak ettiğimizi yansıtmıyor mu? "Tık" alamadığımız için kategori cambazlığı yapan, çakma kariyer patlaması yapmış, perdesi patlamış insanlardan değil miyiz biz?

Kimisi balığı sever, kimisi tavuğu; bunun için adama kızılır mı yahu? Ya, balık veya tavuk olsaydık? Sifonu çektiler mi attaaa…!

Şşşt len Cevo; sen ölürsen bende ölürüm kardeşim… Len beyninden yılbaşı mezesi yaptığım medya maymunu; ben ölürsem sana ne? Hem, sen değil, benim HASTA..

Yazan: Talip Usta

Dünyada vardır her türlü ozan

Kimisi palamut tutar kimisi sazan!

Milletin canı burnunda matemde

Söylesen de anlamaz oyunbozan

520 tane kitabım var, dergiler ekstram

Yakında konser vereceğim çalacağım borazan!

Edebiyat hobim, ustalık bende baki

Arıza nerde varsa anlarım abi…

 
Toplam blog
: 438
: 826
Kayıt tarihi
: 07.01.07
 
 

Milliyet Blog'a hangi vesile ile kayıt olduğumu doğrusu hatırlamıyorum!  Bende birçoğunuz gibi ya..