Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Haziran '14

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

"One Love Festival" için kombininiz hazır!

"One Love Festival" için kombininiz hazır!
 

One Love Festival zamanı geldi! Peki sizin festival kombininiz hazır mı?


Yaz aylarının en güzel yanlarından birisi de, festivallerin ve konserlerin hız kesmeden devam etmesidir. Bu hafta sonu gerçekleşecek olan One Love Festival için geri sayım başladı. 13.sü düzenlenecek olan festivalin, bu sefer ki anlamı herkes için çok büyük! One Love Festival 13 ile Birlikte Hayata‘nın bilet gelirleri Soma‘ya destek için kullanılacak. Toplum Gönüllüleri Vakfı‘nın Soma Gençlik Bursu’na aktarılacak olan bilet gelirlerinin yanında “Soma için müzik” etkinliklerinden elde edilecek hizmet bedeli gelirleri de yineSoma‘ya aktarılacak.

Gelelim, festival stilinize! Müziğe doyacağınız bu festivalde, festival stiliniz nasıl olmalı? Festivallerin vazgeçilmezi bohem tarzı yansıtan bir stil, sizin için uygun olacaktır. Daha önce yazdığım bohem tarzına örnek festival stillerini burada bulabilirsiniz.

 

Ben de bugün, Coachella Festivali’ni hiç kaçırmayan isimlerden biri olan Alessandra Ambrosio‘nun festival stilinden ilham alarak, benzer ürünlerle, sizin için bir kombin yarattım. Bir tık uzağınızda olan bu ürünlerle, hem rahat hem de şık bir stil yakalamanız mümkün. Umarım sezon trendlerini yakalayabileceğiniz bu parçalarla yaptığım kombini beğenirsiniz.

Kombine ve alternatif ürün bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz.

 

 
Toplam blog
: 188
: 221
Kayıt tarihi
: 14.04.14
 
 

Ben Pınar. Yıldız Teknik Üniversitesi Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği bölümünü bitirdikten s..